Complete Hoorzorg

Wat onze Complete Hoorzorg voor u betekent

Altijd de meest professionele service, die bieden wij door alleen met deskundige mensen en de nieuwste technologie te werken. Dat noemen wij Complete Hoorzorg. Zo weet u zeker dat wij hoorzorg serieus nemen en dat u op onze service kunt vertrouwen. Onze audiciens staan voor u klaar.

Vrijblijvend en gratis, een hoortest voor iedereen

Wij vinden uw gehoor belangrijk. U bent van harte uitgenodigd in een van onze winkels, voor een gehoorcheck in slechts 3 minuten of een gratis en vrijblijvende gehoortest door een gediplomeerde audicien.

Nieuw: met Video Otoscopie kunnen we tijdens de hoortest nu ook haarfijn onderzoeken hoe uw gehoorgang en trommelvlies eruit zien.

Hoortest

Onze StAr-geregistreerde audiciens

Wij geloven dat goede hoorzorg alleen door professionele hoorspecialisten kan worden waargemaakt. Bij Specsavers wordt u daarom alleen geholpen door deskundige audiciens, die altijd volledig gediplomeerd en StAr-geregistreerd zijn.

Gediplomeerde audiciens

Uw hoortoestel op proef

Om te ervaren dat een hoortoestel u helpt, krijgt u bij Specsavers een gratis en vrijblijvende proefperiode, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent!

Test onze hoortoestellen

5 jaar nazorg

Naast professioneel, gekwalificeerd personeel is persoonlijke service voor ons prioriteit. Niet alleen wanneer u voor Specsavers hoorzorg kiest, maar alle daaropvolgende jaren dat u het hoortoestel draagt. Daarom rekent u altijd op maar liefst 5 jaar nazorg.

Onze service en nazorg

Wij luisteren graag naar u

Wist u dat Specsavers de op een na grootste in de hoorzorgmarkt is? Dankzij onze tevreden klanten worden we het meest aan anderen geadviseerd. Hoorspecialist Specsavers streeft naar 100% tevreden klanten en wie kan u daar nu beter over vertellen dan onze klanten zelf?

Klantbeoordelingen

Altijd bij u in de buurt

Komt u ook langs in een van onze 120 lokale winkels? Onze volledig gediplomeerde en StAr-geregistreerde audiciens verwelkomen u graag. U loopt de deur uit met de juiste hooroplossing én een goed gevoel.

Vind uw winkel