Optimaal genieten van uw hoortoestel zonder u zorgen te maken dat de batterijen bijna op zijn. Het opladen van uw hoortoestel moet eenvoudig en betrouwbaar zijn. Eenvoudig en snel in het opladen. En betrouwbaar omdat u de zekerheid wilt van een toestel met altijd voldoende energie.

In ons assortiment vindt u oplaadbare hoortoestellen met een vaste accu. Het opladen van de hoortoestellen is net zo eenvoudig als het opladen van uw smartphone. De oplaadbare hoortoestel kunt u 's nachts eenvoudig in de oplader leggen zodat u de volgende dag weer zorgeloos van uw hoortoestel kunt genieten, zonder te hoeven denken aan de batterijen.


Hoe werkt onze aanbieding?

  1. Uw basisverzekering vergoedt 75% van uw hoortoestellen*. En als u daarnaast een aanvullende verzekering heeft, vergoedt deze soms (een deel van) uw wettelijk verplichte eigen bijdrage van 25%.
  2. Als u toch nog een resterende eigen bijdrage heeft, zal Specsavers dit bedrag t/m 30-06-2024 voor u betalen voor 1 hoortoestel. Iedere klant kan één keer in de 5 jaar gebruik maken van deze aanbieding.
  3. Een eventueel openstaand eigen risico vanuit uw basisverzekering zult u nog wel moeten betalen. Als u echter bij Zilveren Kruis of De Friesland verzekerd bent, hoeft u geen eigen risico te betalen bij de aanschaf van hoortoestellen.
  1. Als u een oplaadbaar hoortoestel koopt, heeft u nog wel een oplader t.w.v. € 160 nodig. Deze dient apart aangeschaft te worden. Sommige aanvullende verzekeringen vergoeden zowel de eigen bijdrage van uw hoortoestel én de oplader. In dat geval zal Specsavers eerst de eigen bijdrage van het hoortoestel declareren en daarna de kosten voor uw oplader.
  2. Onze onzichtbare hoortoestellen zijn niet geschikt voor ieder type gehoorverlies.

* De voorwaarden voor deze vergoeding is dat uw gehoor revalideerbaar is, u minimaal 35 dB gehoorverlies heeft, uw hoortoestellen binnen de wettelijke categorieën (1 t/m 5) vallen en dat u in de laatste 5 jaar geen vergoeding voor hoortoestellen heeft ontvangen.

Wist u dat onze hoogwaardige hoortoestellen zijn goedgekeurd door alle zorgverzekeraars?

Ongeacht waar en hoe u verzekerd bent

Koopt u een hoortoestel zonder gebruik te maken van uw zorgverzekering?

In bepaalde situaties is het mogelijk dat u specifieke wensen heeft die niet worden gedekt door de hoortoestellen die door zorgverzekeraars worden vergoed. Bijvoorbeeld omdat u misschien een bepaalde lifestyle heeft die speciale eisen stelt aan uw hoortoestel. Daarvoor heeft Specsavers de Lifestyle collectie.