Onzichtbare hoortoestellen zonder bijbetaling

Onze bijna onzichtbare hoortoestellen

Uw zorgverzekeraar vergoedt 75% en Specsavers de rest


Maak een afspraak
Eigen risico kan van toepassing zijn

 

Als u minder goed hoort, kan de stap naar een audicien best een drempel zijn. Wellicht associeert u een hoortoestel met ouder worden en wilt u liever niet dat een hoortoestel duidelijk zichtbaar is voor uw omgeving. Hierdoor wachten mensen helaas gemiddeld zeven jaar met het doen van een hoortest en de aanschaf van een hoortoestel.

Maar nu hoeft u dankzij Specsavers niet meer te wachten door onze ‘bijna onzichtbare hoortoestellen’: de advance Instant Fit (IF). Dit hoortoestel is zo klein dat het volledig in uw gehoorgang past.

En het mooie is dat deze hoortoestellen gewoon beschikbaar zijn in onze aanbieding: "Uw zorgverzekeraar vergoedt 75% en Specsavers de rest, nu voor 2 hoortoestellen".

Hoe het werkt? Heel gemakkelijk!

  1. Uw basisverzekering vergoedt tot 75% van uw hoortoestel*
  2. Uw eventuele aanvullende verzekering vergoedt de 25% eigen bijdrage wellicht geheel of gedeeltelijk.
  3. U dient zelf altijd de resterende 25% eigen bijdrage te betalen.
  4. Specsavers neemt nu echter tijdelijk deze resterende 25% eigen bijdrage voor 2 hoortoestellen voor haar rekening.
  5. De actie is geldig indien u de proef uiterlijk 31-05-2021 bent gestart.
  6. Het wettelijke eigen risico van €385 kan van toepassing zijn. Heeft u ook geen eigen risico meer dan betaalt u dus niet bij.
  7. Extra voordeel voor Zilveren Kruis en De Friesland verzekerden: u betaalt geen eigen risico.
* U komt onder uw basisverzekering in aanmerking voor een vergoeding tot 75% voor uw hoortoestel(len), indien in uw oor/oren uw gehoor revalideerbaar is en u daarin een minimaal 35 dB gehoorverlies heeft; uw hoortoestel(len) binnen een van de wettelijke categorieën (1 t/m 5) valt en u de laatste 5 jaar geen hoortoestel(len) heeft gekocht. De advance Instant Fit is niet geschikt voor ieder type gehoorverlies. Dus vraag uw audicien eerst om advies.

Een voorbeeld

Stel uw hoortoestellen kosten €1200. Uw zorgverzekering vergoedt maximaal 75%, dus €900. Specsavers vergoedt vervolgens de resterende eigen bijdrage van 25%, dus €300. U hoeft dus niets bij te betalen. Gaat ook u binnenkort door het leven met een superscherp gehoor! Benieuwd hoeveel u met uw zorgverzekering kunt besparen bij Specsavers?

Bekijk uw voordeel

Wist u dat onze hoogwaardige hoortoestellen zijn goedgekeurd door alle zorgverzekeraars?

Ongeacht waar en hoe u verzekerd bent