Contactlenzen

Geld besparen met onze online contactlenzenwinkel

Bij Specsavers streven wij er continu naar u de best mogelijke prijs te bieden voor al onze producten. Dat is de reden dat wij onze prijzen vergelijken met de benchmark binnen onze sector om er zeker van te zijn dat wij niet alleen de beste op de markt verkrijgbare contactlensproducten aanbieden, maar ook de beste prijzen. 

Uw contactlenzen vinden

Wij bieden momenteel contactlenzen aan van Ciba Vision, CooperVision, Johnson & Johnson en vullen ons pakket binnenkort aan met lenzen van Bausch & Lomb en het volledige assortiment van Specsavers easyvision-lenzen. Als u uw huidige lenzen niet direct kunt vinden, klikt u op de link 'Klinische equivalenten' in het linkermenu om te controleren of we ze onder een andere naam aanbieden.

 

 
Mocht u uw gewenste producten dan nog niet kunnen vinden, dan kunt u een e-mail sturen naar [customer service email address]; wij helpen u graag verder.
 
Bespaar geld met Specsavers easyvision-lenzen
Het assortiment Specsavers easyvision is geproduceerd voor Specsavers door een aantal wereldwijd toonaangevende merkfabrikanten. In veel gevallen kunnen wij een lens bieden die identiek is aan het product van de merkfabrikant met exact dezelfde kwaliteit en specificaties, maar dan in een eigen verpakking en tegen lagere kosten. Als dit van toepassing is, verschijnt de link "ook verkocht als Specsavers easyvision..." op de pagina met productgegevens. Als u op deze link klikt en een bestelling plaatst, ontvangt u klinisch gezien een product dat identiek is aan het product van de merkfabrikant en bespaart u geld.
 
Bestel ik losse lenzen of setjes? 
U bestelt losse lenzen 'per oog'. Als u uw lenzen selecteert, geeft de site het aantal lenzen aan dat verkrijgbaar is en een schatting van de periode die u ermee vooruit kunt, bij normaal dragen - bijvoorbeeld: in geval van daglenzen "1 doosje/voorraad voor 1 maand/30 lenzen" of "1 doosje/voorraad voor 1 maand/3 lenzen" in het geval van maandlenzen. 
 
Hoe zit het met de nazorg?
 
Zorg voor uw ogen heeft onze hoogste prioriteit. Onze ervaren opticiens kunnen u helpen als u een oogonderzoek, een voorschrift voor contactlenzen of nazorg nodig hebt. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde winkel.