Tweewekelijkse Lenzen

Facet name: 
tweewekelijkse-lenzen

Acuvue Oasys

Tweewekelijkse Lenzen

Tweewekelijkse lenzen draagt u iedere dag gedurende 14 dagen. Als de twee weken om zijn, gooit u de lenzen weg en neemt u een nieuw paar frisse lenzen. De tweewekelijkse lenzen van Johnson & Johnson ACUVUE® OASYS® met HYDRACLEAR® PLUS bieden optimaal draagcomfort.

De pluspunten van tweewekelijkse lenzen van Johnson & Johnson ACUVUE® OASYS® met HYDRACLEAR® PLUS:

  • Het hypermoderne siliconen hydrogel materiaal maakt deze lenzen uitstekend geschikt voor mensen die achter een computer werken of in ruimtes met airconditioning.
  • Prima draagcomfort dankzij de HYDRACLEAR® PLUS technologie, die ervoor zorgt dat de contactlenzen goed bevochtigd blijven.
  • Uitstekende UV-bescherming.

Nu verkrijgbaar bij Specsavers tegen zeer scherpe prijzen.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@support.specsavers.nl

easyvision Premio

Tweewekelijkse Lenzen

Met tweewekelijkse lenzen wisselt u uw lenzen na 14 dagen dagelijks dragen. U heeft dan een nieuw paar frisse en comfortabele lenzen.

easyvision Premio tweewekelijkse lenzen bieden een maximaal draagcomfort dankzij de hoge zuurstofdoorlatendheid van het materiaal. 

De pluspunten van easyvision Premio tweewekelijkse lenzen:

  • De lenzen zijn gemaakt van het siliconen hydrogel materiaal, dat meer zuurstof doorlaat en de ogen beter laat ‘ademen’. Dit verhoogt het draagcomfort.
  • Het materiaal heeft tevens een extreem glad oppervlak, waardoor de lenzen goed bevochtigd en langer schoon blijven, ook als u ze langere tijd draagt.

easyvision Premio tweewekelijkse lenzen zijn verkrijgbaar bij Specsavers tegen een scherpe prijs.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@support.specsavers.nl