Torische lenzen

Wat zijn torische lenzen?

Een torische lens is een lens met verschillende vlakken en zwaartes. Wanneer het hoornvlies niet perfect rond is, kan dit zorgen voor oogproblemen. Het zicht kan wazig worden, het onderscheiden van details kan lastig zijn en verticale lijnen lijken te kantelen. Dit wordt astigmatisme genoemd. Torische lenzen corrigeren de problemen van astigmatisme. Torische daglenzen zijn er al vanaf €18,75 per doosje en torische maandlenzen vanaf €22,50 per doosje.

Ervaar het gemak van torische lenzen

Bij een torische lens is een goede pasvorm erg belangrijk. Onze gediplomeerde opticiens helpen je stap voor stap naar de meest ideale lens voor jou.

  • 1
  • 2
  • 3

gratis oogonderzoek

Gediplomeerde opticiens controleren de gezondheid van jouw ogen en stellen vast welke sterkte nodig is voor een helder zicht.

Maak een afspraak >

Proefperiode

Welke contactlenzen passen het beste bij jouw ogen? Probeer het gratis uit! Pas als je helemaal tevreden bent worden de definitieve lenzen besteld.

Gratis proeflenzen

Gratis jaarlijkse controle

Zorg ervoor dat je contactlenzen comfortabel kunt blijven dragen. Kom langs voor een gratis jaarlijkse controle.

Extra service en nóg voordeliger: abonnement

Met een abonnement is alles voor je torische lenzen geregeld, bovenop de voordelen waar je bij Specsavers altijd op mag rekenen. Gratis thuisbezorging, gratis vervanging bij een gescheurde of verloren lens en automatische betaling per maand.

Lees meer over het lenzenabonnement.
GRATIS bril van €49 bij contactlenzenabonnement