Is het tijd?

Het begint normaal gesproken tussen uw 40e en 50e en het is volkomen normaal. Uw ogen hebben hulp nodig om op verschillende afstanden scherp te stellen, en varifocale glazen kunnen de oplossing zijn. Omdat de sterkte van de bovenkant van het glas naar de onderkant toe verandert, geven de varifocale glazen u een duidelijk zicht op alle afstanden.

Van het lezen van een boek tot het kijken verder weg. Uw specifieke behoeften zullen bepalen welke varifocale glazen het best bij u passen. En onze opticien helpt u daarbij.

Varifocale glazen: een snel overzicht

 

Onze varifocale glazenBeschrijvingIndexPrijs vanaf
StandaardEen duidelijker zicht op alle afstanden, maar een kleine zachte focus in de randen van je zicht.Index 1.5. €80
Premium Een groter en scherper zicht op lange en middellange afstanden dan standaard varifocale glazen.Index 1.5.€220
Elite Deze glazen hebben een groot en scherp gebied voor alle afstanden en een beperkt gebied met vertekening.Index 1.5.€280
Op maatVarifocale glazen met het breedste gezichtsveld op alle afstanden.Index 1.5.€340

Naast ons kernassortiment varifocale glazen, bieden we je ook een aantal gespecialiseerde varifocale glazen aan, genaamd 'Lifestyle'. Deze zijn speciaal ontworpen om het gebruik van je mobiele telefoon, het 's avonds autorijden of intensief computergebruik te vereenvoudigen.

Tijd voor nieuwe varifocale glazen?

Begin met een oogonderzoek

Afspraak maken

Laten we eens dieper ingaan op varifocale glazen

Extra comfort toevoegen?

Ontspiegeling om weerspiegeling te voorkomen? Misschien dunnere en lichtere glazen? U kunt er altijd voor kiezen om uw varifocale glazen nog beter te maken.

Zie prijzen en glasopties
Voorwaarden

Deze aanbieding geldt bij aankoop van elk montuur vanaf €89. Standaard 1.5 enkelvoudige glazen op sterkte zijn gratis bij elk montuur. Voor varifocale glazen of glasopties, zoals dunne glazen, gelden vaste toeslagen. Wilt u als 2e bril een zonnebril, dan kiest u een montuur uit de SUN-collectie of een willekeurig ander montuur uit onze collectie die geschikt is als zonnebril. In uw zonnebril ontvangt u gratis zonneglazen met UV filter ter waarde van €40. De aanbieding geldt niet voor onze veiligheidsbrillen. De aanbieding geldt voor 1 persoon, de glazen in beide brillen worden gemaakt op basis van hetzelfde brilrecept. Heeft u een (aanvullende) zorgverzekering met een complete bril als brillenvergoeding (de naturabril) dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren. Wat die aanbieding inhoudt, is afhankelijk van uw naturaverzekering en de door u gewenste brillen. Vraag daarom in uw Specsavers-winkel naar die aanbieding. Op online aankopen zijn Specsavers Algemene voorwaarden voor online aankopen van toepassing. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.