Balmain

Balmain

2 complete brillen voor €229

Het authentieke Balmain is in 1945 in Parijs opgericht en creëert een perfecte balans tussen modern en trendy design terwijl de jarenlange traditie als Frans modehuis in stand gehouden en gerespecteerd wordt.

Geïnspireerd door Balmain’s vakkundig vervaardigde kleding, bevat de monturencollectie stijlen en kleuren die vrouwen een mooi en zelfverzekerd gevoel geven. Balmain is niet alleen een look, maar ook een gevoel.

Op alle monturen staat subtiel het Balmain logo weergeven in goud, de ‘B’ handtekening is daarnaast ook zichtbaar op de pootjes. De gevlochten details bij meerdere brillen uit de collectie zijn geïnspireerd door de iconische riemencollectie van Balmain.

Bekijk de gehele collectie

BL1528S SUN RX

SKU 30570634 - €229

Met dit opvallende montuur maak je een glamoureus statement. Het patroon op de voorzijde gecombineerd met het glanzende zwarte design zorgt voor een adembenemend stoere look. Het gouden Balmain logo en de extra details op de pootjes voegen een vleugje luxe toe.

Bekijk de details

BL1084S

SKU 30571310 - €229

Boost je alledaagse look met de pop-kleur van dit bourgondische montuur. De chique, gouden details op de neusbrug en pootjes in combinatie met het opvallende front, zorgen voor een sophisticated uitstraling.

Bekijk de details
1084S Arm

BL1504S

SKU 30570665 - €229

Dit uitgesproken ronde montuur is hét symbool van chique. Het gouden metaal aan de voorzijde gaat moeiteloos over in de strakke look van de pootjes. Het marmeren kunststof op de oortips en het subtiele Balmain logo maken deze elegante look af.

Bekijk de details

BL1508S

SKU 30570672 - €229

Het ultieme statement symbool voor de zelfverzekerde, moderne vrouw. Dit opvallende, hoekige montuur met dubbele neusbrug trekt de aandacht naar uw ogen. De gouden gevlochten details op de pootjes voegen een vleugje luxe toe aan deze uitgesproken look.

Bekijk de details

BL1524S

SKU 30570764 - €229

Een klassieke, flatterende vorm in een luxe zwart/gouden kleurencombinatie. Het glanzende kunststof is al een statement op zich, maar het vleugje goud en de diamant gesneden details op de oortips zorgen ervoor dat de aandacht wordt behouden.

Bekijk de details

BL1505

SKU 30570795 - €229

Zie er glamourous uit met dit smaragdgroene montuur. Het vleugje cat-eye geeft de bril een sterke en vrouwelijke uitstraling. De gouden, gevlochten details en het Balmain logo op de pootjes geven het montuur een luxe look.

Bekijk de details

Olivier Rousteing

In 2001 werd Olivier Rousteing op 24-jarige leeftijd uitgeroepen tot Balmain’s designer – de jongste creative director sinds Yves Saint Laurent. Hij ging verder met het commerciële succes van Balmain en heeft zich stevig gevestigd in de kleine cirkel van gerespecteerde ontwerpers.

Geïnspireerd door het zelfvertrouwen van de power-vrouwen van zijn generatie, blijft Olivier nog steeds trouw aan de reputatie van het label als zijnde expert op het gebied van de traditionele kleermaaktechnieken en Pierre Balmain’s ‘Jolie Madame’ esthetiek.

Rousteing heeft het historische modehuis en de social media generatie bij elkaar gebracht met zijn vergaarde #BalmainArmy van high fashion modellen en sterren als Rihanna en Kim Kardashian West. Balmain blijft een Parijs’ couture huis en hét symbool van chique en extravagantie.