Twee merkbrillen helemaal gratis? Yes!

Kunt u aanspraak maken op een complete bril als vergoeding (de naturabril) dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren afhankelijk van de gewenste brillen.

Recht op brilvergoeding?

Wij staan altijd voor u klaar

Wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Hieronder vindt u een lijst met meest gestelde vragen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Wat gebeurt er bij een oogmeting?

Onze gratis deskundige oogmeting wordt uitsluitend door een gediplomeerde opticien uitgevoerd. Bij de oogmeting wordt er naar de sterkte en de beste correctie voor uw ogen gekeken. De oogmeting bestaat uit 3 onderdelen: de voormeting, de oogdrukmeting en de oogmeting. Bij de voormeting wordt met behulp van de autorefractor de eerste objectieve oogmeting gedaan. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen in uw gezichtsvermogen. Na de voormeting wordt een oogdrukmeting gedaan. Vervolgens wordt tijdens de oogmeting bepaald of u verziend bent (objecten dichtbij zijn onscherp), bijziend (objecten van ver zijn onscherp) of dat u astigmatisme heeft (troebel zicht als u naar voorwerpen om u heen of verder weg kijkt). Het doel is om een optimale sterkte te bepalen, waardoor u met behulp van een bril of contactlenzen comfortabel kunt zien.

Hoelang duurt een oogmeting?

Een oogmeting duurt gemiddeld 20 minuten.

Hoe vaak moet ik mijn ogen laten testen?

Voor de meeste mensen is het raadzaam om elke twee jaar een oogmeting te laten doen. Maar als u klachten heeft adviseren we u om eerder te komen. Als u ook naar de gezondheid van uw ogen wilt laten kijken adviseren bij u een ooggezondheidsonderzoek af te spreken bij de optometrist.

Voorwaarden

Actie geldig bij aankoop van (zonne)bril(len) in een Specsavers winkel wanneer u in 2022 recht heeft op (een deel van) de brillenvergoeding. Specsavers zal een korting geven gelijk aan het bedrag van de brillenvergoeding. Controleer bij uw zorgverzekeraar of u in 2022 recht heeft op een brillenvergoeding, want indien uw zorgverzekeraar de brillenvergoeding (gedeeltelijk) afwijst, dan zal de teveel in mindering gebrachte vergoeding en korting alsnog in rekening gebracht worden. Kunt u aanspraak maken op een complete bril als vergoeding (de naturabril) dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren afhankelijk van de gewenste brillen. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ©2022 Specsavers