Sale! 1+1 gratis op alle brillen

Profiteer van onze zomer Sale

Als u een bril bij Specsavers koopt, krijgt u altijd net dat beetje meer. Geniet van onze zomer Sale en krijg een complete bril voor een geweldige prijs. En wist u dat de tweede bril ook nog eens gratis is? Kom dus nu langs voor een gratis oogmeting.

Een extra bril

Vind de beste combinatie! Bekijk onze monturen vanaf €29, kies de glazen en opties die u wilt en krijg twee brillen voor de prijs van een.

Totale prijs
Je hebt zojuist bespaard

Waarom moet u ook bij Specsavers zijn voor uw glazen?

Met meer dan 280.000 glazen die per maand geproduceerd worden, denken we dat er genoeg redenen zijn om naar Specsavers te gaan voor uw ogen.

Voorwaarden

Deze aanbieding geldt bij aankoop van elke bril vanaf €29 en is geldig van t/m 3 september 2023. De prijs van uw tweede gratis bril mag niet hoger zijn dan de prijs van uw eerste bril. De glazen in beide brillen worden gemaakt op basis van hetzelfde brilrecept. Voor €29 geldt: max. 2 brillen per persoon. Altijd inclusief standaard enkelvoudige glazen met kraswerende laag. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Kunt u aanspraak maken op een complete bril als vergoeding (de naturabril), dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren afhankelijk van uw zorgverzekering en gewenste brillen. Geldt niet voor veiligheidsbrillen. Vraag in uw Specsavers-winkel naar uw persoonlijke aanbieding.