SALE

Een extra bril

Vind de beste combinatie! Bekijk onze monturen vanaf €29 en kies het type glas en de glasoptie. De tweede bril is altijd gratis.

1e bril

2e bril

Totale prijs
U heeft zojuist bespaard

Voorwaarden

Deze aanbieding geldt bij aankoop van elke (zonne)bril vanaf €29 en is geldig van 4 juli t/m 28 augustus 2022. De prijs van uw tweede gratis bril mag niet hoger zijn dan de prijs van uw eerste bril. De glazen in beide brillen worden gemaakt op basis van hetzelfde brilrecept. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Kunt u aanspraak maken op een complete bril als vergoeding (de naturabril), dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren afhankelijk van uw zorgverzekering en gewenste brillen. Vraag in uw Specsavers-winkel naar uw persoonlijke aanbieding.

Aanbieding 1 + 1 gratis voor contactlenzen is geldig van 4 juli t/m 28 augustus 2022. Koop 1 doosje contactlenzen en krijg het tweede doosje gratis. U dient daarvoor 2 doosjes contactlenzen te bestellen. De korting wordt als 50% korting verwerkt. Geldt niet in combinatie met abonnementen of andere aanbiedingen. *M.u.v. multipacks, Biofinity multifocal toric en EasyVision contactlenzen en maximaal 2 gratis doosjes per persoon.