Gratis merkzonnebril

Het is altijd een fijn idee om een extra zonnebril bij de hand te hebben. Krijg nu een merkzonnebril gratis als tweede bril bij aankoop van elke bril vanaf €149. Zo heeft u voor elke gelegenheid een passende zonnebril.

Een extra bril

Vind de beste combinatie! Bekijk onze monturen vanaf €89 en krijg de tweede bril gratis inclusief de glazen en glasopties.

Totale prijs
U heeft zojuist bespaard

Waarom moet u ook bij Specsavers zijn voor uw glazen?

Met meer dan 280.000 glazen die per maand geproduceerd worden, denken we dat er genoeg redenen zijn om naar Specsavers te gaan voor uw ogen.

Voorwaarden

Deze aanbieding geldt van 3 april tot en met 2 juli 2023 en bij aankoop van elke merk(zonne)bril vanaf €149. De prijs van uw tweede gratis bril mag niet hoger zijn dan de prijs van uw eerste bril. De glazen in beide brillen worden gemaakt op basis van hetzelfde brilrecept. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Kunt u aanspraak maken op een complete bril als vergoeding (de naturabril), dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren afhankelijk van uw zorgverzekering en gewenste brillen. Vraag in uw Specsavers-winkel naar uw persoonlijke aanbieding. ©2023 Specsavers.