Merkbrillen voor een scherpe prijs? Yes!

Profiteer nu!
Maak een afspraak

Nu elke tweede merkbril gratis al vanaf €99

Waarom zou u maar 1 bril kopen als u er ook 2 kunt krijgen? Voor dezelfde prijs? Krijg nu elke tweede merkbril gratis al vanaf €99. Gaat u voor trendy of klassiek, vierkant of rond, we hebben altijd iets passends voor u. En bent u aanvullend verzekerd? Vaak is de eerste bril ook gratis.

Kom langs in de winkel en ontdek onze uitgebreide collectie monturen, van trendy tot klassiek en van rond tot vierkant. We helpen u graag bij het maken van een passende keuze. Maak wel eerst een afspraak via de groene button bovenaan deze pagina. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich prettig en veilig voelt in onze winkels.

Liever online winkelen? Bekijk en probeer onze complete collectie online en maak meteen gebruik van deze aanbieding in de Specsavers webshop.

Bekijk de monturen
uit deze aanbieding
Kies uit meer dan 1.000 brillen! Met een van onze aanbiedingen vindt u altijd een prachtig montuur dat past bij uw budget.

Online brillen

U kunt nu ook brillen online kopen. Probeer het montuur virtueel en customize de bril naar uw wensen.Voorwaarden

  • De aanbieding is geldig bij aankoop van elk merkmontuur vanaf €99, van 1 maart tot en met 2 mei 2021.
  • De aanbieding geldt voor 1 persoon en de glazen in beide brillen worden gemaakt op basis van hetzelfde brilrecept
  • Standaard enkelvoudige 1.5 glazen op sterkte zijn gratis bij elk montuur. Voor overige glazen of glasopties zoals dunne glazen, gelden vaste toeslagen. Bij randloze monturen adviseren wij extra dunne glazen.
  • U krijgt bij aankoop van een bril met een merkmontuur vanaf €99 met glazen op sterkte en eventuele glasopties, een tweede bril met glazen op sterkte en eventuele glasopties, gratis. De prijs van uw tweede gratis bril is ten hoogste gelijk aan de prijs van uw eerste bril.
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Ook voor deze aanbieding kunt u uw brillenvergoeding gebruiken. Indien uw zorgverzekeraar de declaratie afwijst, dan zullen wij u achteraf alsnog ook de te veel in mindering gebrachte vergoeding en korting aan u factureren.
  • Heeft u een (aanvullende) zorgverzekering met een complete bril als brillenvergoeding (de naturabril) dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren als u uw eerste bril niet laat vergoeden onder uw zorgverzekering. Wenst u dat laatste wel, dan heeft Specsavers een andere voordelige aanbieding voor u. Wat de aanbieding inhoudt, is afhankelijk van uw naturaverzekering en de door u gewenste brillen. Vraag daarom in uw Specsavers-winkel naar die aanbieding.
  • Op online aankopen zijn Specsavers Algemene voorwaarden voor online aankopen van toepassing.

  • ©2021 Specsavers.