Meer over SuperDigital Boost

Klik door de tabbladen om meer te weten te komen over wat SuperDigital Boost je kan bieden.

Gemaakt voor het digitale leven

Recente studies tonen aan dat de meesten van ons ongeveer 40% van de dag doorbrengen met het kijken naar beeldschermen. We turen van dichtbij naar het scherm en vaak speelt ook een minder goede ergonomie een rol. Met als gevolg vermoeide ogen en symptomen als nekpijn. Dit vraagt om glazen die specifiek zijn ontworpen om deze problemen te helpen voorkomen. SuperDigital Boost biedt een scherpe en comfortabele focus op alle werkafstanden. Dit wordt verder versterkt door de unieke coating.

Minder vermoeidheid

SuperDigital Boost is ontworpen om het je ogen een beetje makkelijker te maken. Deze glazen zijn er in drie uitvoeringen, afhankelijk van je zichtklachten. Boost 0 is geschikt als je geen duidelijke tekenen van presbyopie (moeilijk zien van dichtbij) of vermoeide ogen hebt. Bij milde symptomen biedt Boost 0,5 uitkomst. En voor matige symptomen is Boost 0,75 de oplossing. Onze expert helpt je bij het vinden van de juiste match.

Op al onze Super Digital-glazen geldt onze 2 voor 1-aanbieding bij aankoop met een montuur. Zie onze speciale aanbiedingen voor meer informatie.