Contactlenzen

Uw contactlenzen vinden

Wij bieden momenteel contactlenzen aan van Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson en het volledige assortiment van Specsavers easyvision-lenzen.

Mocht u uw gewenste producten dan nog niet kunnen vinden, dan kunt u een e-mail sturen naar onlineservice@specsavers.nl; wij helpen u graag verder.
 
Bespaar geld met Specsavers easyvision-lenzen
 
Het assortiment Specsavers easyvision is geproduceerd voor Specsavers door een aantal wereldwijd toonaangevende merkfabrikanten. In veel gevallen kunnen wij een lens bieden die identiek is aan het product van de merkfabrikant met exact dezelfde kwaliteit en specificaties, maar dan in een eigen verpakking en tegen lagere kosten.
 
Bestel ik losse lenzen of setjes? 
 
U bestelt losse lenzen 'per oog'. Als u uw lenzen selecteert, geeft de site het aantal lenzen aan dat verkrijgbaar is en een schatting van de periode die u ermee vooruit kunt, bij normaal dragen - bijvoorbeeld: in geval van daglenzen "1 doosje/voorraad voor 1 maand/30 lenzen" of "1 doosje/voorraad voor 1 maand/3 lenzen" in het geval van maandlenzen. 
 
Hoe zit het met de nazorg?
 
Zorg voor uw ogen heeft onze hoogste prioriteit. Onze ervaren opticiens kunnen u helpen als u een oogonderzoek, een voorschrift voor contactlenzen of nazorg nodig hebt. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde winkel.