Contactlenzen speciaal voor jou ontwikkeld

Merk je veranderingen in je zichtvermogen als je je focust op objecten die zich in je directe nabijheid bevinden? Dan zijn multifocale contactlenzen wellicht iets voor jou. Ze zijn speciaal ontworpen om de veranderingen, die ontstaan in het zichtvermogen als we de 40 jaar passeren, aan te pakken, en die ons zicht van dichtbij beïnvloeden.

Voor wie zijn multifocale lenzen eigenlijk bedoeld?

Ze zijn meestal bedoeld voor mensen die de 40 gepasseerd zijn en die meer hulp nodig hebben bij het focussen op objecten die zich in de directe nabijheid bevinden. Met multifocale contactlenzen kun je op elke afstand zien, omdat ze verschillende secties hebben voor dichtbij en veraf en alles daartussenin. Dus of je nu een computer gebruikt, autorijdt, op jouw smartphone scrolt, winkelt of leest, helpen multifocale contactlenzen om aan al je zichtbehoeften te voldoen. Net als bij een bril kan het even duren voordat je gewend bent aan multifocale contactlenzen, maar als je er eenmaal aan gewend bent, zul je er veel plezier van hebben.

Als je meer wilt weten over multifocale lenzen, ga dan naar jouw Specsavers winkel bij jou in de buurt en wij helpen je de juiste contactlenzen te vinden. Je kunt hieronder ook onze collectie multifocale contactlenzen bekijken.