Voorwaarden nieuwsbrief hoorzorg

Voorwaarden € 10 voucher

De € 10 voucher is geldig t/m 1 juni 2019 bij aanschaf van een varifocale bril. De voucher kan gecombineerd worden met andere lopende aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Maximaal 1 voucher per persoon.

Voorwaarden winactie email

 1. De Winactie wordt uitgeschreven door Specsavers Audiciens gevestigd te Huizen. De onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing.
 2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u hierboven uw correcte email en gegevens naar ons heeft verzonden.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.
 4. U dient uw email aan ons te hebben door gegeven voor 30 mei 2019.
 5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en hoortoestelklant zijn van Specsavers Audiciens.
 6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 7. Winnaars worden op 31 mei bekend gemaakt en persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 8. Specsavers Audiciens kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Specsavers hiervoor zorg dragen.
 12. Op de persoonsgegevens die in het kader van deze actie worden verkregen zijn onze privacy voorwaarden van toepassing. (link naar: www.specsavers.nl/juridische-beleid)
 13. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Specsavers.
 14. Specsavers handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 15. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Specsavers per e-mail via nl.service@specsavers.com o.v.v. Winactie e-mail Specsavers Audicien. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.