Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger-merkmonturen.
2 complete brillen vanaf €169

Tommy Hilfiger is een van de toonaangevende designermerken op het gebied van lifestyle. De 'preppy-met-een-twist' ontwerpen van het merk worden overal ter wereld gezien als typerend voor de klassieke Amerikaanse coole stijl. De prijs van een Tommy Hilfiger-montuur is slechts €169, inclusief standaard enkelvoudige glazen, en met onze aanbieding krijgt u nu het tweede merkmontuur gratis. Dit geldt ook voor merkzonnebrillen.

Tommy Hilfiger 80

Tommy Hilfiger 80

SKU 30403758 - €199

Met de naar boven gebogen punt en de contrasterende smalle witte pootjes heeft dit montuur een moderne uitstraling met een vleugje jaren 50-stijl. De sierlijke voorrand van drie lagen acetaat in de klassieke Tommy Hilfiger-kleuren benadrukt het strakke wit van de pootjes met het daarop contrasterende Tommy Hilfiger vlaglogo.

Bekijk het montuur
Tommy Hilfiger 82

Tommy Hilfiger 82

SKU 30403772 - €199

Een stijlvolle variant van de klassieke schildpadmotief voor mannen. Een rond montuur met keyhole-neusbrug van lichtgewicht acetaat. Voor een moderne twist zijn de pootjes van dit model gemaakt uit verschillende materialen: een houtachtig detail met ingegraveerd logo bij de slapen, een smal metalen tussenstuk en de contrasterende kristalgrijze oortip. Een look op die zowel modieus als draagbaar is.

Bekijk het montuur
Tommy Hilfiger 81

Tommy Hilfiger 81

SKU 30403765 - €199

Dit oversized montuur is perfect voor een nonchalante coole look. In de voorrand van drielaags acetaat wordt de frisse blauwe kleur perfect geaccentueerd door de welbekende Tommy Hilfiger-kleuren. Op de smalle pootjes van lichtgewicht acetaat is de Tommy Hilfigervlag aangebracht.

Bekijk het montuur
Tommy Hilfiger 78

Tommy Hilfiger 78

SKU 30403734 - €199

Creëer een zachte, vrouwelijke look met dit amandelvormige model. Dit klassieke montuur van lichtgewicht acetaat met schildpadmotief en een flatterende doorschijnende binnenlaag zorgt voor een heldere blik. De structuur van dun metaaldraad die zichtbaar is in de semitransparante pootjes, maakt de verfijnde look helemaal af. Op het pootje is de welbekende Tommy Hilfiger-vlag aangebracht.

Bekijk het montuur