Superdry Man

Superdry

Superdry mannen monturen

De collectie van Superdry
2e bril gratis, vanaf €169

De nieuwe Superdry brillencollectie is gearriveerd, en we weten zeker dat er ook iets voor jou bij zit! Superdry is een modieus merk dat is geobsedeerd door perfecte pasvorm en een unieke merkuitstraling. Het Britse merk met invloeden uit de Amerikaanse sportwereld gecombineerd met Japanse graphics kenmerkt zich door gedurfd kleurgebruik met een luxe afwerking. Maak je look af met deze iconische brillen en zonnebrillen.

SDO DAKOTA

SKU 30706286 - €169

Creëer een opvallende look met dit superdunne ronde montuur in goud en zwart. Het montuur is afgewerkt met tortoiseshell pootjes en Japanse tekens op de neusbrug.

Bekijk de details

SDO KEIJO

SKU 30515130 - €169

Ga voor een minimalistische look met dit klassieke zwarte montuur in een chique rechthoekige vorm, met het opvallende Superdry-oranje aan de binnenkant.

Bekijk de details

SDO TIMOTHY

SKU 30399952 - €169

In dit eenvoudige zwarte montuur is fijn en sterk roestvrij staal gecombineerd met een uiterst chique stijl, tortoiseshell pootjes en een Superdry-merkdetail.

Bekijk de details

SDO BENDO

SKU 30515079 - €169

Maak van deze klassieker je go-to stijl, wat je ook doet. Gemaakt van lichtgewicht en flexibel materiaal voor ongekend comfort, in ingetogen varsity block-kleuren zodat dit montuur overal bij past.

Bekijk de details