Superdry

Superdry

Superdry vrouwen monturen

De collectie van Superdry
2e bril gratis, vanaf €179

De nieuwe Superdry brillencollectie is gearriveerd, en we weten zeker dat er ook iets voor jou bij zit! Superdry is een modieus merk dat is geobsedeerd door perfecte pasvorm en een unieke merkuitstraling. Het Britse merk met invloeden uit de Amerikaanse sportwereld gecombineerd met Japanse graphics kenmerkt zich door gedurfd kleurgebruik met een luxe afwerking. Maak je look af met deze iconische brillen en zonnebrillen.

SDO YUMI

SKU 30515246 - €179

Geef je outfit kleur met dit gedurfde, zwart-roze montuur met direct herkenbaar zilverkleurig Superdry-logo aan de zijkant.

Bekijk de details

SDO CHIE

SKU 30706293 - €179

Een kleurrijke twist op de retrostijl – dit ronde montuur is een waar statement met zijn kristalblauwe voorkant, bubblegum binnenkant en opvallende turquoise-bruin gestreepte zijkanten.

Bekijk de details

SDO RIKU

SKU 30706316 - €179

Dit klassieke hoekige montuur heeft een opvallend drielaags effect met marineblauw aan de buitenkant en limegroene en turquoise strepen aan de binnenkant.

Bekijk de details

SDO KENDAL

SKU 30706309 - €179

Dit vrouwelijke montuur heeft een donkerpaarse voorkant met contrasterende statement zijkanten versierd met een prachtig roze-paarse tortoiseshelleffect.

Bekijk de details