Red or Dead

De collectie van Red or Dead
2e bril gratis, vanaf €99

Red or Dead is een uniek, brutaal en draagbaar merk met een frisse uitstraling. Met zijn hypermoderne design en innovatieve benadering legt dit merk de lat hoger dan ooit. In deze collectie worden drie verschillende thema's onderscheiden: Cloud Cuckoo Land, Outspoken Youth en No Era. Samen bieden ze een selectie eigenzinnige, stijlvolle monturen.

Met de eyewear-collectie voor 2017 blijft Red or Dead buiten de lijntjes kleuren. En met de nieuwe verwisselbare veren wordt elke bril een nóg persoonlijker stijlstatement.

Bekijk de gehele collectie Bekijk de 2e bril gratis aanbieding Maak een afspraak
RED OR DEAD 112

Red or Dead 112

30728035

De jaren zeventig zijn weer helemaal terug met dit oversized ovalen montuur in roze en zwart tortoiseshell. De veren zijn er in twee varianten, roze tortoiseshell en zwart, elk met een geborsteld roségouden afwerking en, heel bijzonder, een zichtbare kern.

Bekijk de details
RED OR DEAD 118

Red or Dead 118

30524378

Formeel maar ook funky, dat is dit metalen montuur met een bijzonder crossover-detail op de neusbrug. De veren zijn uitgevoerd in zwart, bruin en wit tortoiseshell en zwart met gouden glanseffect.

Bekijk de details
RED OR DEAD 120

Red or Dead 120

30524392

Bekijk je de wereld door een roze bril of zie je groen van jaloezie? Dit montuur, geïnspireerd door het beroemde Wayfarer-model, heeft een gevlekte tortoiseshell afwerking met vleugjes roze en groen en dieproze gesatineerd metalen veeruiteinden. De veren zijn er in transparant felroze en groen.

Bekijk de details
RED OR DEAD 121

Red or Dead 121

30524415

Ga voor de wauw-factor met dit oversized cat’s-eye montuur in bruin met een lichtroze binnenzijde. De veren zijn al even 'wauw', in bijpassend bruin en roze met een cool golfeffect of gevlekt lichtroze tortoiseshell.

Bekijk de details
Bekijk de gehele collectie Bekijk de 2e bril gratis aanbieding