Red or Dead

Red or Dead exclusief voor Specsavers - 2 voor €139

De visie van Red or Dead is simpel - het ontwikkelen van draagbare, speelse monturen die geschikt zijn voor zowel werk als vrije tijd. Het brutale Britse merk zorgt er met frisse monturen voorzien van subtiele twists voor dat het individu zich echt kan onderscheiden. En niets is zo onderscheidend als deze collectie merkmonturen.

U kunt twee complete Red or Dead merkmonturen aanschaffen voor slechts €139, inclusief standaard enkelvoudige glazen.

ROD 92

Red or Dead 92

Met dit opvallende blauwe kunststof montuur maakt Red or Dead een toonaangevend stijlstatement. De kenmerkende cat's-eye vorm van de collectie en het blauw/wit-gestreepte patroon op de veren maken deze bril tot een van de favorieten onder de fashionistas.
SKU: 25382525

ROD 79

Red or Dead 79

Een gedurfd montuur. Ook hier komt de kenmerkende cat's-eye vorm terug en het gedetailleerde patroon op de wenkbrauwen maakt deze bril helemaal een absolute fashion trendsetter. SKU: 25283945

ROD 85

Red or Dead 85

Een elegant montuur met Red or Dead prachtig in goud op de veren. Dit vooruitstrevende model laat zich uitstekend gebruiken als normale bril, maar kan ook prima als zonnebril op sterkte dienen. Het caramel-kleurige kunststof past uitstekend bij iedere haar- en huidskleur.
SKU: 25382457

ROD 88

Red or Dead 88

Een strak metalen montuur met simpele veren. Deze bril levert een uitstekend, makkelijk draagbaar alternatief voor de 'geek-chic' look. Doordat het montuur op de wenkbrauwen breder is dan onder de ogen is deze bril zeer vleiend voor het gezicht. SKU: 25382488


ZOEK EEN WINKEL OF MAAK EEN AFSPRAAK