Prijsvergelijkingen

Prijsvergelijkingen

Bij Specsavers vergelijken we regelmatig onze prijzen met die van andere aanbieders. Dit doen we, omdat we vaak horen dat mensen het kopen van een bril soms best ingewikkeld vinden. Zo is het vooraf niet altijd duidelijk wat een complete bril gaat kosten. Wij begrijpen dat het uitzoeken van een bril niet altijd eenvoudig is. Daarom kijken we naar de prijzen van vergelijkbare producten van onze concurrenten en laten we op een heldere en transparante manier zien wat de prijzen en prijsverschillen zijn.

Bekijk onze actuele prijsvergelijkingen


Aanvallend of negatief? Integendeel! Een bewuste keuze voor de juiste bril.

Door de prijzen te vergelijken willen we iedereen in staat stellen op basis van duidelijke en objectieve informatie een bewuste keuze te maken voor de juiste bril, tegen de juiste prijs. We proberen het voor u zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Het gaat tenslotte om uw portemonnee!


Wat kost een bril?

Transparantie en het bieden van inzicht in prijzen. Hier ligt de kracht van Specsavers. Zo kunt u met onze online prijscalculator thuis al precies berekenen wat een bril zal kosten. Wel zo helder. Uiteraard helpen onze winkelmedewerkers u ook graag verder.

Bereken de prijs van uw nieuwe bril


Lage prijs en goede kwaliteit

Bij Specsavers betaalt u voor vergelijkbare producten een lage prijs. Een goede reden om eens bij een Specsavers-winkel langs te gaan! Maar hoe is het mogelijk dat we dat zo’n goede kwaliteit tegen zulke lage prijzen kunnen bieden?

Specsavers is een internationaal bedrijf en verkoopt wereldwijd miljoenen brillen en glazen per jaar. Hierdoor beschikken wij over een goede inkoopkracht en kunnen we hoge kortingen bij onze leveranciers bedingen. Dit prijsvoordeel berekenen wij rechtstreeks door aan onze klanten.

We doen echter geen concessies aan de kwaliteit waarvoor wij staan. Bovendien kunt u bij Specsavers altijd terecht voor een uitgebreid oogonderzoek door onze opticiens of optometristen die allemaal MBO- of HBO-gediplomeerd zijn. Bij Specsavers gaat kwaliteit zo hand in hand met zeer betaalbare prijzen.

Kom langs en vergelijk het zelf!