Win een reis naar het EUHA Congres

Wij investeren in de toekomst en als jij daar onderdeel van wilt zijn investeren wij ook graag in jou. Ben je triage audicien, pas je bij Specsavers en ga je als één van de eerste tien met ons in gesprek? Dan belonen we je met een toegangsbewijs en de hotelovernachtingen voor het EUHA Congres, dat van 18 tot 20 oktober 2017 plaatsvindt in Nürnberg!

Ben je triage audicien en pas je in ons audiciensprofiel?

Ga met ons in gesprek

Heb je vragen of bel je liever? Neem dan contact op met Kitty Egelman 06 506 26 460

Wij zoeken audiciens die meer zijn dan hun baan

Wij geloven dat er een bepaald soort audicien bij ons past. Die, naast het hebben van een diploma en StAr-registratie pit, mensenkennis, doorzettingsvermogen, passie en oog voor detail heeft en weet van aanpakken. Iemand die het een uitdaging vindt om dé audicien van de omgeving te worden en ook wilt knallen op momenten die niet onder de 'normale piekmomenten' in de markt vallen. Wij zoeken audiciens die meer zijn dan hun baan.

Ben je triage audicien, StAr-geregistreerd en heb je ervaring met het werken bij een ketenbedrijf of aantoonbare ervaring met het draaien van volume?

Wij investeren in de toekomst en als jij daar onderdeel van wilt zijn investeren wij ook graag in jou. Dat wij bereid zijn om te investeren in onze partners en medewerkers laten we zien vanaf het eerste moment dat je met ons in gesprek komt.

Partnerschap

Specsavers' hoorzorg bestaat 10 jaar. De ontwikkeling en groei die wij op dit gebied doormaken kan niet zonder onze audiciens. Of dit nu gaat om de audicien partners, de audiciens in loondienst, de ambulant audiciens of de leerling audiciens. Zij staan elke dag met elkaar en de optiek collega's paraat om mensen een stukje levensgeluk terug te geven.

Onderdeel zijn van het familiebedrijf Specsavers is meer dan alleen audicien zijn. Samen met de optiek sla je de handen ineen om elke klant de beste zorg voor de beste prijs te geven. Als audicien heb je alle ruimte om je werk goed uit te voeren en zo in te richten, dat je jouw sterkste kanten in kan zetten ten behoeve van de klant.

De Specsavers Clinical Conference is een van de grootste clinical events voor oog- en hoorzorgprofessionals in Noord-Europa. Ook dit jaar is er een Nederlandse Editie, deze vindt plaats op 8 oktober 2017.

Meld je tot 15 augustus gratis aan

Ben je al bekend met de Green Club? Dankzij de Green Club houd je jouw professionele kennis up-to-date en blijf je op de hoogte van veranderingen in de markt en binnen Specsavers.

Meld je aan via onze Green Club pagina