Stichting Specsavers Steunt

In 2010 is Stichting Specsavers Steunt in het leven groepen. De stichting steunt liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen zoals een kinderboerderij, jeugdverenigingen, bejaardentehuizen of dierenambulance. Zo geeft Specsavers een waardevolle bijdrage aan de lokale gemeenschap.

Steun een goed doel met uw bril of hoortoestel

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje willen bijdragen aan de gemeenschap, geven we per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar aan het einde van de spaarronde, maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Hoe werkt dat?

In de stemperiode kunt u per mail stemmen op een goed doel in uw omgeving. Het doel met de meeste stemmen per regio is de ‘winnaar’. Een jaar lang spaart Specsavers samen met haar klanten voor deze organisatie. Elk jaar wordt er ook een landelijk doel gekozen waarvoor we sparen.

Goede doel in uw regio

Om onze klanten te betrekken bij de gekozen doelen, delen we muntjes uit bij aankoop van een bril of hoortoestel. Het muntje vertegenwoordigt een deel van de waarde van de aankoop en kan gedoneerd worden in één van de twee spaarboxen die op de toonbank staan.

Stichting Specsavers Steunt