Maatschappelijk betrokken

We hechten veel waarde aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en geven graag iets terug aan de samenleving. Om ons steentje bij te dragen steunen we verschillende goede doelen en maatschappelijke organisaties.

Lokaal betrokken

We vinden het belangrijk om onderdeel te zijn van onze samenleving en willen weten wat er speelt. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten we graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Dankzij de stichting kunnen we lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets waardevols terug aan de lokale gemeenschap.

Stichting Specsavers Steunt

Diabetes Fonds

Naast veel lokale goede doelen, helpt Stichting Specsavers steunt ook goede doelen op landelijk niveau. Zo bundelen het Diabetes Fonds en Specsavers sinds 2016 haar krachten om Nederlanders meer bewust te maken van oogproblemen als gevolg van diabetes. Ook wordt er onderzoek naar diabetes mogelijk gemaakt via een financiele ondersteuning. In 2017 is de samenwerking verder uitgebreid doordat het Diabetes Fonds nu het landelijke goede doel is waarvoor gespaard wordt door alle Specsavers winkels in Nederland.

Diabetes Fonds

Bedankt Veteranen!

Specsavers wil alle Nederlandse veteranen bedanken voor hun inzet en moed. Om onze dankbaarheid en respect uit te dragen en te blijven tonen, zijn we officieel sponsor van de Nederlandse Veteranendag. Daarom kunnen alle Veteranen, op vertoon van uw officiële Veteranenpas, in alle Specsavers-winkels flinke korting en voordeel ontvangen op een bril of hoortoestel! Uiteraard kunt u voor deze aanbieding de vergoeding van uw zorgverzekering gebruiken.

Veteranenactie

Annual Report 2017/2018

In dit rapport worden enkele resultaten uitgelegd van de afgelopen 12 maanden. Onze toewijding aan corporate verantwoordelijkheid blijft een integraal onderdeel van de manier waarop we werken, daarom zijn wij voortdurend bezig met de verbetering van lokale gemeenschappen, ethische handel en het beschermen van het milieu.