Het Spectrum

Om toekomstige én huidige medewerkers een compleet beeld te bieden van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Specsavers, hebben we de weblog Het Spectrum gelanceerd. Hier houden we onze medewerkers op de hoogte van het laatste nieuws uit de branche, productlanceringen en algemeen nieuws over Specsavers.

Een carrière bij Specsavers

Medewerkers en mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière bij Specsavers kunnen op deze website lezen over ervaringen van medewerkers. Ook komen opleidingsmogelijkheden en vacatures binnen Specsavers uitgebreid aan de orde. Zo kan iedereen die interesse heeft in een carrière bij Specsavers zich een duidelijk beeld vormen van wat wij te bieden hebben.

Ga naar Het Spectrum

Specsavers groeit snel in Nederland

Naast het ondernemerschap zijn er binnen Specsavers nog veel meer mogelijkheden. We zijn continu op zoek naar opticiens, audiciens maar ook topretailers. Niet alleen voor de opening van nieuwe winkels, maar ook om bestaande winkels van gediplomeerd personeel te voorzien. Via het Spectrum-blog kunnen toekomstige en huidige partners en medewerkers zich verdiepen in de verschillende carrièremogelijkheden door het hele land.