Garantie

Uw ogen en oren zijn belangrijk. Vandaar dat uw ogen bij Specsavers altijd onderzocht worden door door professionele MBO-gediplomeerde opticiens of HBO-gediplomeerde optometristen en gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens. Op deze manier bent u verzekerd van de beste oog- en hoorzorg. Daarnaast zijn alle producten van Specsavers ISO en CE gecertificeerd. Die garantie geven wij u!

1 jaar kwaliteitsgarantie

Specsavers wil graag dat u volkomen tevreden bent met onze service en onze producten. Als uw bril binnen de garantieperiode kwaliteitsgebreken vertoond zullen we deze, gedurende één jaar na het afhalen van uw bril, gratis vervangen of repareren. Dit geldt voor alle Specsavers-winkels. We raden u aan om het garantiebewijs en de specificaties van uw bril goed te bewaren. Deze garantie doet op geen enkele wijze afbreuk aan uw normale wettelijke rechten.

Onze prijsgarantie

Specsavers staat voor vaste prijzen. De prijzen op onze website en in onze advertenties zijn de daadwerkelijke prijzen. Dat garanderen we. Mocht u voor het product zoals door u gekozen, in een van onze winkels een hogere prijs dienen te betalen, neem dan contact met ons op. Wij betalen u het verschil terug.

Niet gewend binnen 30 dagen (varifocaal)?

Bij Specsavers zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met uw nieuwe varifocale glazen. Daarom kunt u ze bij ons 30 dagen uitproberen. Indien u na 30 dagen niet kunt wennen aan de varifocale glazen, ruilen wij deze glazen in voor andere glazen waar u wel tevreden mee bent. Bijvoorbeeld een aparte leesbril en een bril voor veraf (deze vervangende producten hebben tezamen maximaal dezelfde waarde als het totaal van de initiele aanschaf. Er wordt geen geld geretourneerd).

5 jaar garantie op een hoortoestel

Bij een hoortoestel krijgt de klant altijd vijf jaar garantie. De eerste twee jaar fabrieksgarantie en de drie jaren erna een garantie vanuit de zorgverzekeraar.