Business programma

Voor Specsavers zijn professionaliteit en kwaliteit van vitaal belang. Zij vormen één van de pijlers waarop het beleid van Specsavers al sinds 1984 gebaseerd is. Kwalitatief hoogwaardige oog- en gehoorzorg wordt bij Specsavers dan ook uitsluitend geleverd door volledig gediplomeerde opticiens, audiciens, contactlensspecialisten en optometristen. Die hoge maatstaven zet Specsavers nu ook in voor de zakelijke markt.

Specsavers Business Programma

Optimale zorg voor oog en oor in elke werkomgeving is het doel van het Specsavers Business Programma. We leveren een speciale serie preventie - en beschermingsproducten voor professioneel en intensief gebruik. Het Specsavers Business Programma bestaat uit beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming en autobrillen om uw medewerkers de beste bescherming te bieden.

Beeldschermbrillen

Beeldschermbrillen zijn brillen met glazen die zodanig geslepen zijn dat zowel op normale leesafstand (30-40 cm) als op beeldschermafstand (50-60 cm) teksten en figuren goed gelezen kunnen worden. Uit onderzoek is gebleken dat er veel oogproblemen ontstaan bij zogenoemde beeldschermwerkers, personen die meer dan twee uur per dag gebruik maken van een beeldscherm.

Zij vormen een grote risicogroep op de werkvloer en naarmate de werktijd achter een beeldscherm toeneemt, stijgt het aantal klachten aanzienlijk. Werkgevers nemen deze klachten gelukkig in toenemende mate serieus om uitval van hun medewerkers te voorkomen. Specsavers maakt het u makkelijk en kan zelfs uw medewerkers op uw eigen bedrijfslocatie screenen. Deze algemene oogmeting geeft een heldere indicatie of een medewerker een beeldschermbril nodig heeft, waarna een uitgebreider onderzoek volgt op een van onze vestigingen. Over de kosten van monturen en glazen worden altijd van tevoren prijsafspraken gemaakt.

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen worden gebruikt om de ogen te beschermen tegen letsel. Zo kunnen in veel werkomgevingen de ogen of het gezicht beschadigd raken door rondvliegende deeltjes, stof, dampen, chemicaliën of schadelijke straling. Tot de veiligheidsbrillen van Specsavers behoren onder meer brillen met vast zijkapjes, speciale filterlenzen en andere glasopties, al dan niet op sterkte geslepen. Al onze veiligheidsbrillen voldoen bovendien aan de wettelijke veiligheidsnormen.

Meer over veiligheidsbrillen

Gehoorbescherming

Veel werknemers, bijvoorbeeld in de bouw, werken regelmatig in een lawaaiige omgeving. Als norm geldt dat boven de 80 decibel (dB(A)) geluid schadelijk is voor het gehoor. Om gehoorbeschadiging te voorkomen, zijn er in de Arbo-wet regels opgenomen over lawaai. Als werkgever bent u verplicht er alles aan te doen om het lawaai zo veel mogelijk te beperken. Als het geluid toch nog boven de norm uitkomt, gelden de volgende regels:

  • bij geluid harder dan 80 dB(A) moet de werkgever zijn werknemers gehoorbescherming ter beschikking stellen;
  • bij geluid harder dan 85 dB(A) moet de werknemer de gehoorbescherming dragen. Specsavers biedt een brede range van moderne gehoorbescherming voor de professionele werkomgeving.

Tot het actuele assortiment behoren oordoppen (zowel standaard als custom made), oorkappen en andere aanverwante producten.

Autobrillen

Specsavers biedt een kwalitatief aanbod autobrillen die speciaal ontwikkeld zijn om het zicht en daarmee de veiligheid in het verkeer te vergroten. Deze speciale ‘drivewear’ glazen zorgen voor meer contrast en filteren ultraviolet licht, zodat u een beter zicht heeft op de weg. U kunt kiezen uit een bril voor overdag (Ultradrive Dag) of een bril voor ’s nachts (Ultradrive Nacht).

De professionele voordelen van Specsavers op een rij

  • Alle producten voldoen aan de laatste Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen
  • Zeer scherpe (business) tarieven
  • Veel producten worden door de eigen Specsavers fabrieken geproduceerd met de hoogste kwaliteitsgarantie
  • Korte levertijden
  • Al onze opticiens, optometristen en audiciens zijn volledig gediplomeerd
  • Landelijke dekking

Contact

Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie over het Specsavers Business Programma? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail: businessprogramma@specsavers.com of via de telefoon: 035 628 8311.