Brildrager van het Jaar

brildragervanhetjaar header

Elk jaar kiezen we een Brildrager van het Jaar. In verschillende leeftijdscategorieën kunnen brildragers zich opgeven en stemmen verzamelen. In 2017 konden voor het eerst ook families zich gezamenlijk opgeven voor Brildragende Familie van het Jaar. Uit alle deelnemers worden drie Brildragers van het Jaar en één Brildragende Familie van het Jaar gekozen. En die winnen natuurlijk fantastische prijzen!

Jury

Elk jaar neemt een groep bekende fashionistas en journalisten plaats in de jury van de Brildrager van het Jaar-verkiezing. Na de stemming wordt er een top 5 per leeftijdscategorie gemaakt. Uit de 15 finalisten kiest deze professionele jury drie winnaars. Om het zo eerlijk mogelijk te houden, hoeft degene met de meeste stemmen dus niet per se de winnaar te zijn.

Brildrager van het Jaar 2017

In 2017 hadden we een zeer professionele jury met uitgebreide kennis op het gebied van mode, styling, brillen én de modellenwereld. Onder andere presentatrice Anouk Smulders en vlogster Saske de Schepper bepaalden wie er per categorie met de hoofdprijs vandoor ging.

Prijzen

In 2017 kregen de winnaars per leeftijdscategorie een reischeque ter waarde van 1.000 euro en maarliefst twee brillen ter waarde van 169 euro. De brildragende familie won een reischeque van 1.500 euro en een waardecheque voor een gratis bril ter waarde van 169 euro. Ook voor de deelnemers en families die tweede werden waren er mooie prijzen. De prijzen, jury en voorwaarden van Brildrager van het jaar 2017 vindt u op de website.

Brildrager van het Jaar 2017