Brildrager van het Jaar

Elk jaar kiezen we een Brildrager van het Jaar. In verschillende leeftijdscategorieën kunnen brildragers zich opgeven en stemmen verzamelen. Uit alle winnaars worden 3 Brildragers van het Jaar gekozen. En die winnen natuurlijk fantastische prijzen!

Jury

Elk jaar neemt een groep bekende fashionistas en journalisten plaats in de jury van de Brildrager van het Jaar-verkiezing. Na de stemming wordt er een top 5 per leeftijdscategorie gemaakt. Uit de 15 finalisten kiest deze professionele jury drie winnaars. Om het zo eerlijk mogelijk te houden, hoeft degene met de meeste stemmen dus niet per se de winnaar te zijn.

Brildrager van het Jaar 2016

In 2016 hadden we een zeer professionele jury met uitgebreide kennis op het gebied van mode, styling, brillen én de modellenwereld. Onder andere topmodel en presentatrice Anouk Smulders en dutch designer Francisco van Benthum namen vorig jaar de lastige beslissing.

Prijzen

In 2016 kregen de winnaars per leeftijdscategorie een reischeque ter waarde van 1.000 euro, een meet & greet met Anouk Smulders én twee brillen ter waarde van 169 euro. Vier kandidaten werden tweede, zij kregen een gratis bril van Specsavers. De jury, prijzen en voorwaarden van Brildrager van het Jaar 2016 vindt u op de website.

Brildrager van het Jaar 2016