Uw nieuwe bril en glazen uitzoeken

Nadat uw ogen nauwkeurig zijn opgemeten tijdens een oogonderzoek, is het tijd voor het uitzoeken van uw bril! Onze montuurspecialisten helpen u graag persoonlijk om het montuur te vinden dat bij u past en adviseren u over de juiste glasopties. Met de nieuwste technologie meten we uw glazen nauwkeurig aan. Kunt u niet wachten en wilt u zelf op onderzoek uit? Doe dan alvast inspiratie op online!

Welk montuur past bij u?

Brillenhulp

Collectie monturen

Bekijk alle monturen
De nieuwste technologie

Precisie tot in detail

Alle gezichten zijn verschillend en onze ogen zijn uniek. Als extra service gebruiken we in onze winkels de nieuwste technologie, om uw bril perfect aan te laten passen. Met de Digitale Precisie Meter kunnen we niet alleen nóg meer meten, maar deze metingen ook veel nauwkeuriger doen. We stemmen de glazen nauwkeurig op uw ogen en uw montuur af voor een optimaal kijkcomfort.

Hoe werkt de digitale precisie meter?

Met de Digitale Precisie Meter kunnen we niet alleen nóg meer meten, maar deze metingen ook veel nauwkeuriger doen. Met een iPad maken we een foto van u, met het door u gekozen montuur op. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld het optische middelpunt van het brillenglas bepalen, en ervoor zorgen dat dit precies overeenkomt met de hoogte van uw pupil. Daarnaast kunnen wij u met dit instrument verschillende glasopties laten zien, zodat u direct ervaart wat dit voor u betekent. Door deze accurate metingen bent u verzekerd van een optimaal kijkcomfort.

De perfecte bril

Bij het uitzoeken van dé perfecte bril zijn verschillende aspecten van belang. Denk bijvoorbeeld aan uiterlijke kenmerken als de vorm van uw gezicht, uw haar- en huidskleur en uw persoonlijke stijl. In de winkel kunt u natuurlijk terecht voor persoonlijk advies.

Naast de keuze van het montuur, helpen onze professionele adviseurs u bij de keuze van uw glazen. Vanzelfsprekend gaan zij hierbij uit van het door u gekozen montuur. Zij vragen verder naar uw behoeften, voorkeuren en uw dagelijkse activiteiten, zoals uw beroep. Uw houding in deze situaties is namelijk belangrijk voor een persoonlijk advies voor het voor u ideale glastype en eventueel bijbehorende glasopties.

Maak een afspraak

Specsavers is de enige opticien met 100% gediplomeerde opticiens. Maak een afspraak bij één van onze winkels!

Maak een afspraak

Kom langs voor een oogmeting

Een oogmeting bij Specsavers gaat verder dan alleen het checken van uw sterkte en de gezondheid van uw ogen.

Oogmeting