Onder de 18 of boven de 65?

Ben je tussen de 10 en 18 jaar of ouder dan 65, kom dan naar de winkel om je zicht te laten controleren - jouw ogen hebben misschien extra aandacht nodig. Bezoek winkel.

Stap 1

Houd je telefoon bij de hand

Deze tool wordt alleen ondersteund op mobiele apparaten. Op iPhones werkt dit met Safari, voor Android telefoons werkt de tool met Chrome. Bekijk ons Privacybeleid om te zien hoe we je persoonlijke gegevens gebruiken.

Gebruik je jouw telefoon?

Selecteer onderstaande knop om de Online Zichtscreener te starten, via Luna. Als je klaar bent, ga je terug naar de site van Specsavers.

Gebruik je jouw computer?

Scan de QR code met je telefoon om de Online Zichtscreener te starten, via Luna. Als je klaar bent, ga je terug naar de site van Specsavers.

Stap 3

Ontvang de resultaten

Je gaat terug naar de landingspagina van Specsavers voor de volgende stappen. Als je zicht is achteruitgegaan, maken we graag een afspraak voor je. Als je zicht goed is, kan je jezelf natuurlijk altijd trakteren op een nieuwe bril of contactlenzen.

Helemaal klaar? Laat ons weten hoe het is gegaan

Je zicht is voldoende

De Online Zichtscreener geeft de indicatie dat je zicht voor veraf voldoende is. Voor een nauwkeurige oogmeting ben je natuurlijk altijd welkom in één van onze winkels. Tijd om onze collectie monturen en contactlenzen online te bekijken.

Tijd voor een controle

Maak een afspraak om te zien of je zicht is veranderd en om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

*Let op: de Online Zichtscreener is geen vervanging van de oogmeting of het ooggezondheidsonderzoek. Het geeft alleen een eerste indicatie of je zicht voor veraf mogelijk een correctie nodig heeft.