Invloed van leeftijd

Babys en kinderen Panel 2012

Baby's en kinderen

Kinderbrillen worden speciaal voor kinderen ontworpen en volledig op de kleintjes afgestemd. Tijdens de groei van uw kind verandert immers ook de bouw van het gezicht en daar houden onze brillen rekening mee. Er zijn speciale kenmerken en glazen waaruit u kunt kiezen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste en meest comfortabele bril voor uw kind hebt gekozen.

Schooljaren Panel 2012

Schooljaren

Gedurende de eerste 12 jaar van ons leven leren we 80% via onze ogen. Helaas heeft één op de vier kinderen oogproblemen die de leerontwikkeling kunnen beperken.

Tieners Panel 2012

Tieners

Het is zeer belangrijk dat jonge mensen er een gewoonte van maken hun ogen regelmatig te laten onderzoeken. Niet gecorrigeerde problemen bij het zien kunnen van invloed zijn op alle aspecten van het leven: hun studie op school of aan de universiteit, hun baan, zelfs hun sociale leven of de mogelijkheid om aan sport te doen.

Ouder -en zwangerschap Panel 2012

Zwangerschap

Natuurlijk maakt uw lichaam tijdens de zwangerschap vele veranderingen door. Het zal u misschien verbazen dat dit ook met uw ogen het geval kan zijn.

Ouder dan 40 Panel 2012

Ouder dan 40

Rond uw veertigste treedt er een verandering in uw gezichtsscherpte op. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met presbyopia, oftewel een afname van de gezichtsscherpte op korte afstand. Geen paniek. U hoeft alleen maar uw ogen te laten meten om te zien wat het beste voor uw ogen is.

Ouder dan 60 Panel 2012

Ouder dan 60

Naarmate u ouder wordt is het regelmatig testen van uw ogen zelfs nog belangrijker. Wij raden u aan uw ogen ieder jaar door uw Specsavers opticien te laten testen, zodat eventueel zichtverlies vroegtijdig kan worden gecorrigeerd. 

Hoorzorg

Naast oogzorg biedt Specsavers ook professionele en kwalitatief hoogwaardige hoorzorg aan. Dit willen wij voor iedereen betaalbaar maken. Bij Specsavers wordt de gehoortest uitsluitend uitgevoerd door volledig gediplomeerde, gespecialiseerde en StAr-geregistreerde audiciens. Onze hoorspecialisten hebben een aparte ruimte in onze winkels voor het uitvoeren van een deskundig gehooronderzoek en het geven van een perfect hooradvies. Om er zeker van te zijn dat u volop kunt blijven genieten van een sociaal leven, muziek en gesprekken met anderen , adviseren we u om vanaf uw vijftigste jaar ieder jaar een gehoortest te doen.