Glasexpert

Uw zicht is een belangrijk zintuig en daarom verdienen uw ogen de beste zorg en de beste producten. Dat staat bij ons centraal. Met wereldwijd tientallen miljoenen tevreden klanten, durven wij gerust te zeggen dat we de expert zijn op het gebied van brillen en glazen. Door de combinatie van gediplomeerde lokale opticiens met een inkoopkracht van meer dan 2000 winkels wereldwijd kunnen wij u kwaliteitsproducten van ’s werelds beste fabrikanten aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Het ene glas is het andere niet

Het ene brillenglas is het andere niet. In de eerste plaats moet het glas natuurlijk van de juiste sterkte zijn. Wanneer u dichtbij of op afstand niet scherp kunt zien, dan heeft u enkelvoudige glazen nodig. Bijvoorbeeld om te lezen, om op de computer te kijken of juist om auto te rijden. Daarentegen bieden varifocale glazen scherp zicht voor zowel veraf als dichtbij. Wij adviseren u wat voor u de beste oplossing is en leveren de allerlaatste generatie (varifocale) glazen voor een optimaal kijkcomfort.

De beste oogzorg voor de beste prijs

Gediplomeerde opticiens

Voor een zorgvuldig oogonderzoek en een correcte oogmeting maken wij gebruik van geavanceerde technologie. Onze MBO-gediplomeerde opticiens of HBO-gediplomeerde optometristen stellen u daarnaast vragen over uw gezondheid, uw levensstijl en of u zelf iets is opgevallen aan uw gezichtsvermogen. Zo zijn bijvoorbeeld bij ongeveer 80% van de brildagers de hoornvliezen niet helemaal rond, maar enigszins de vorm van een rugbybal. Dat wordt astigmatisme of cilinderafwijking genoemd. Onbewust corrigeert u uw ogen bij het kijken, wat erg vermoeiend kan zijn en zelfs tot hoofdpijn kan leiden. Dat is prima op te lossen met een reguliere bril, waarvoor u bij ons geen extra kosten betaalt.

Gediplomeerde opticiens

Helemaal op maat voor u

Na het kiezen van een montuur zorgt onze glasspecialist voor een nauwkeurige afstemming van de glazen op het gekozen montuur. Daarvoor gebruiken wij de Digitale Precisie Meter (DPM). Met een iPad maakt onze glasspecialist een foto van uw gezicht terwijl u het gekozen montuur op heeft. Met een unieke applicatie wordt vervolgens tot op de millimeter precies berekend waar u door het brillenglas heen kijkt. Op basis van die informatie worden uw brillenglazen exact ingeslepen in het montuur, zodat u het meest optimale kijkcomfort heeft. En als u uw bril op afspraak in de winkel komt ophalen, dan nemen wij alle tijd om uw bril goed af te stellen op uw gezicht voor het meest prettige draagcomfort. Meer op maat kunt u uw bril niet krijgen!

Maak een afspraak