De beste oogzorg voor de beste prijs

Uw zicht is een belangrijk zintuig en daarom verdienen uw ogen de beste zorg en de beste producten. Dat staat bij ons centraal! Wij hebben een uitgebreid gesprek met u, onderzoeken de gezondheid van uw ogen en geven u een persoonlijk advies. Wij hebben meer dan 125 winkels in Nederland, dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Maak online een afspraak of loop eens binnen voor een gratis oogmeting en advies op maat. Dan ervaart u zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn.

Zorgvuldig onderzoek

Onze MBO-gediplomeerde opticiens en HBO-gediplomeerde optometristen gaan veel verder dan alleen het meten van uw ogen.

Voor een zorgvuldig oogonderzoek en een correcte oogmeting maken wij gebruik van geavanceerde technologie. Eerst doen wij een voormeting waarbij we de druk in uw ogen meten, met een autorefractor de globale benodigde sterkte bepalen en controleren of er bij u sprake is van een cilinder. Hierbij zijn uw hoornvliezen niet helemaal rond, maar enigszins rugbybal-vormig. Daarna meet de opticien met een zogeheten foropter de exacte sterkte die u nodig heeft. Zo verzamelt onze opticien alle informatie voor het beste advies.

Afspraak maken voor een oogmeting

Informatie en advies

Als alle gegevens bekend zijn, praten wij met u door over het gebruik van uw bril. Zoekt u een bril om te lezen, voor de computer, om auto te rijden of om te sporten? Onze glasspecialist geeft u alle benodigde informatie en adviseert u daarin. Om te sporten zijn bijvoorbeeld ook contactlenzen ideaal en voor computerwerk hebben wij speciale bureauglazen.

Voor veel mensen is het kiezen van een montuur de belangrijkste stap. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan duizend prachtige monturen, van klassiek en stijlvol tot trendy en opvallend. Voor heren, dames én kinderen. En vindt u het lastig om te kiezen welke vorm of kleur het beste bij u past, dan kunnen onze stylisten u daarbij helpen. Samen komt u zeker tot een goede keuze.

Service en garantie

Mocht er ondanks onze kwaliteitscontroles sprake zijn van een productie- of materiaalfout, dan lossen we het uiteraard voor u op. Daarvoor hebben wij uitgebreide garantieregelingen. En ook wanneer u bijvoorbeeld na drie maanden nog niet gewend aan de andere manier van kijken met uw varifocale glazen, dan hanteren wij de ‘tevredenheidsgarantie’ en zoeken wij met u naar een beter passende oplossing.

Onze service- en garantievoorwaarden