Oogzorg

Gediplomeerde opticiens

Gediplomeerde opticiens

Alle oogonderzoeken worden bij Specsavers gegarandeerd uitgevoerd door een opticien of optometrist met een overheidserkend diploma. Bovendien bezitten wij het NUVO-keurmerk, de kwaliteitsstempel van de optiekbranche. Lees op deze pagina alles over het belang van gediplomeerde opticiens.

Oogmeting

Oogmeting

Een oogmeting bij Specsavers gaat verder dan alleen het checken van uw sterkte en de gezondheid van uw ogen. Onze opticiens stemmen het oogonderzoek af op uw persoonlijke situatie zodat zij u het juiste advies kunnen geven. Graag leggen wij u op deze pagina uit wat u kunt verwachten tijdens onze oogmeting.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Wij streven altijd naar zeer tevreden klanten. Maar wie kan u dat nu beter vertellen dan onze klanten zelf? Op deze pagina kunt u de klantbeoordelingen lezen die over ons op Trustpilot zijn verschenen, of er direct zelf eentje achterlaten.

Invloed van leeftijd

Invloed van leeftijd

Gedurende uw leven maken uw ogen vele ontwikkelingen door. Wist u bijvoorbeeld dat één op de vier kinderen oogproblemen heeft, uw zicht kan veranderen tijdens uw zwangersschap en vrijwel iedereen rond hun veertigste last krijgt van een afname van gezichtsscherpte op korte afstand? In deze sectie leggen we u er alles over uit.

Help & FAQ

Help & FAQ

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de gezondheid van uw ogen, het is immers een belangrijk zintuig. In deze module kunt u op de meestgestelde vragen een antwoord vinden.