Professionele oogzorg

Wij geloven in vriendelijk en persoonlijk advies, professioneel en betaalbaar voor iedereen. Onze MBO gediplomeerde opticiens en HBO gediplomeerde optometristen staan voor u klaar in een van onze 133 winkels en begeleiden uw bezoek volledig. Zo garanderen wij u de hoogste kwaliteit voor uw oogzorg.

De beste oogzorg voor de beste prijs

Bij Specsavers vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Onze specialisten nemen de tijd voor een zorgvuldige oogmeting, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven. We hebben een ruim assortiment aan modieuze kwaliteitsbrillen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste montuur. Door de combinatie van gediplomeerde lokale opticiens met een inkoopkracht van meer dan 2000 winkels wereldwijd kunnen wij u kwaliteitsproducten van ’s werelds beste fabrikanten aanbieden tegen de scherpste prijzen. Daardoor kunnen we de beste oogzorg toegankelijk maken voor iedereen.

De beste oogzorg voor de beste prijs

“Tijdens het lezen raakten mijn ogen heel snel vermoeid. Toen ik een oogmeting liet doen bleek dat mijn zicht ongemerkt achteruit was gegaan”

Wanneer heeft u een oogonderzoek nodig?

De glasexpert bij Specsavers

Alleen de beste zorg en de beste producten zijn goed genoeg voor uw zicht. Daarom staan kwaliteit en specialistische oogzorg altijd centraal bij Specsavers. We maken gebruik van geavanceerde technologieën om een oogonderzoek en een oogmeting bij u af te nemen en vast te stellen wat de juiste sterkte is voor uw glazen. Daarbij adviseren we u graag in de keuze tussen enkelvoudige of varifocale glazen. Ook zorgen we ervoor dat uw glazen nauwkeurig worden afgestemd op het montuur dat u heeft gekozen. En als u uw bril op komt halen stellen we deze nauwgezet af op uw gezicht. Zo garanderen we kwaliteit en bezorgen we u het optimale draagcomfort!

De glasexpert bij Specsavers

“Dat zonlicht niet alleen slecht is voor mijn huid, maar ook schade kan toebrengen aan mijn ogen, daar heb ik nooit bij stilgestaan.”

Wat doet UV-straling met uw ogen?