Welkom bij Specsavers

Specsavers is een familiebedrijf, en wereldwijd de grootste zelfstandige keten van opticiens. Onze familiewaarden spelen een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Wij geloven in vriendelijk, persoonlijk en professioneel advies. Onze volledig gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar in een van onze 120 winkels en begeleiden uw bezoek volledig. Zo garanderen wij u de allerbeste oogzorg. Op deze pagina leggen wij u uit wat u bij ons kunt verwachten.

Kijk in deze pagina verder naar:
Uw oogonderzoek Uw nieuwe bril ophalen

Uw oogonderzoek

Een oogmeting bij Specsavers gaat verder dan alleen het controleren van uw sterkte en de gezondheid van uw ogen. Onze opticiens en optometristen hebben altijd een uitgebreid gesprek met u, om uw wensen en behoeften te bepalen, en uiteraard uw vragen te beantwoorden. We raden u aan om uw ogen elke twee jaar te laten nakijken.

Stap 1

Voormeting

Met de gegevens van de voormeting kunnen we de oogtest precies op uw persoonlijke behoefte afstemmen.

Stap 2

Oogtest

Naast een uitgebreid gesprek, wordt per oog de exacte sterkte voor uw bril of contactlenzen opgemeten. Tot slot wordt uw nieuwe sterkte getest met een proefmontuur.

Stap 3

Een nieuwe bril uitzoeken

Montuurspecialisten helpen u een montuur te vinden dat bij u past, en adviseren u over de juiste glasopties. Met de nieuwste technologie meten we uw glazen nauwkeurig aan.

Uw nieuwe bril ophalen

Tijdens een tweede ophaalafspraak, meten we de bril definitief aan, zodat die perfect zit. Bent u binnen drie maanden na aankoop toch niet helemaal tevreden? We lossen het probleem op. Zonder gedoe of gezeur.

Ervaar de allerbeste oogzorg van Specsavers zelf

Maak een afspraak ❯

Liever contactlenzen?

Vorig jaar hebben we wereldwijd meer dan 374 miljoen contactlenzen verkocht. Ook voor het aanmeten van contactlenzen verwelkomen we u graag. U mag uw lenzen altijd gratis en vrijblijvend uitproberen.

Maak een afspraak ❯

Professionele hoorzorg

Ook alle audiciens van Specsavers zijn gediplomeerd. Met 122 hoorzorgwinkels in Nederland, veelal in dezelfde Specsavers opticienwinkels, is er altijd een adres bij u in de buurt.

Lees meer over Specsavers audiciens ❯