Love Moschino

Exclusieve nieuwe designercollectie bij Specsavers: Love Moschino! De speelse monturen hebben de perfecte balans tussen extravagant en klassiek. Modeliefhebbers herkennen de handtekening van het merk in hartjesprints en chique details. Draag een Love Moschino bril voor een jeugdige, coole uitstraling.

 

LM 04

De iconische hartjesprint van Love Moschino pronkt aan de zijkanten.

Bekijk deze bril

LM 10

Een geweldig voorbeeld van het uitgesproken design van het merk; deze prachtige kersenrode bril, met gouden en diamanten details.

Bekijk deze bril


Vind uw winkel

Onze brillencollectie voor heren met eigen ogen bekijken? Kom langs in één van onze winkels en probeer snel uw favoriete bril uit! Vind uw winkel

Maak een afspraak

Wilt u zeker zijn van een gratis uitgebreid oogonderzoek door een gediplomeerde opticien? Maak nu een afspraak bij uw Specsavers-winkel2e bril gratis geldt ook voor deze nieuwe monturen!

ZOEK EEN WINKEL OF MAAK EEN AFSPRAAK

De Love Moschino collectie is verkrijgbaar bij alle Specsavers winkels. De Love Moschino monturen zijn alleen bij onderstaande winkels standaard op voorraad.

Wil je een afspraak maken bij een andere vestiging?

Neem dan vooraf even telefonisch contact op met de betreffende winkel voor het bespreken van de beschikbaarheid van de monturen.

Vind je winkel