Kylie Minogue brillen

Kylie Minogue introduceert haar eerste eyewear collectie, exclusief voor Specsavers! In harmonie met Kylie’s eigen elegante stijl, is de collectie ontworpen rondom drie thema’s: moderne klassiekers, subtiele bling en hedendaagse vintage. Elk montuur heeft een opvallende hoekaanzet en is voorzien van haar iconische ‘K’ tag. De collectie weerspiegelt de kenmerkende chique maar niet overdadige glamourvolle uitstraling van Kylie. De brillen zijn er in verscheidende frames, in alle maten.

“Op mijn verzoek hebben we ook een aantal kleinere monturen opgenomen in de collectie. Ik weet wat het is om te zoeken naar een bril en niets te vinden dat past.”

De favorieten van Kylie

Kylie 5

“Dit vlindermontuur met schildpadmotief kun je vrijwel met alles combineren waardoor hij ideaal is voor een drukke dag op kantoor maar ook voor cocktails drinken in de avond. De bril is veelzijdig en de kleuren veranderen steeds een beetje in het licht.”

Kylie 9

“Zwarte vierkante glazen maken echt een statement en kun je combineren met elke outfit. Klassiek, cool en een beetje retro. Ik zou deze bril elke dag dragen, het doet me denken aan een sexy secretaresse, als ik dat mag zeggen!”

Kylie sun RX 04

“De kleur geeft een moderne draai aan deze prachtige ronde zonnebril, die Hollywood glamour van het gouden tijdperk schreeuwt. Als ik deze zonnebril draag waan ik mij in een cabrio in het zuiden van Frankrijk, of een andere glamoreuze plek.”


 


" " Volg Kylie op Instagram en laat je inspireren door haar stijl. @kylieminogue" "


 

“Ik heb me laten inspireren door moderne klassiekers, populaire vormen en stijlen die veel mensen goed staan. Daar heb ik vervolgens mijn eigen, persoonlijke draai aan gegeven.”

“Zelf verander ik mijn look regelmatig, het mixen van verschillende stijlen past goed bij mij. Vaak wil je een functionele uitstraling voor overdag combineren met wat meer glamour voor ‘s avonds.”


 Vind uw winkel

Onze collectie met eigen ogen bekijken? Kom langs in één van onze winkels en probeer snel uw favoriete bril uit! Vind uw winkel

Maak een afspraak

Wilt u zeker zijn van een gratis uitgebreid oogonderzoek door een gediplomeerde opticien? Maak nu een afspraak bij uw Specsavers-winkelZoek een winkel of maak een afspraak