Hulp voor klanten

Brillen van Specsavers

Montuur vinden

Van designbrillen voor dames en heren tot coole opties voor kinderen en tieners - bij Specsavers bekijk je meer dan 1.300 monturen online. Je ontdekt je perfecte montuurafmeting en profiteert van deskundig advies over de stijlen die het beste bij jouw gezichtsvorm en haarkleur passen. Bovendien weet je zeker dat je met ons Specsavers prijsaanbod altijd het maximale krijgt.

Een beetje inspiratie nodig? Je kunt op trend of stijl zoeken, onze laatste aanbiedingen bekijken en nieuwe brillen op merk ontdekken. Het is zelfs mogelijk brillen toe te voegen aan je favorietenlijst en deze mee te nemen naar de winkel.

Blader door damesmonturen  

Blader door herenmonturen  

Glas kiezen

Bij Specsavers ontvangt u altijd gratis standaard enkelvoudige glazen op al onze brillen. En voor degenen die zich met één bril willen kunnen focussen op objecten dichtbij en veraf, bieden wij een compleet scala varifocale glazen aan. Daarnaast bieden we glasopties aan met extra's zoals ontspiegeling, zonneglas en uv-glas - en dankzij onze Specsavers prijsgarantie zijn de prijzen altijd eenvoudig te vergelijken.

Bekijk onze glasopties  

De winkelervaring

Wij verkopen geen artikelen online, maar je kunt in onze Specsavers-winkels altijd kiezen uit een breed assortiment brillen en het is zelfs mogelijk je eigen favorietenlijst mee naar de winkel te nemen. Voordat je een bril koopt, heb je een oogmeting nodig - wij bieden de mogelijkheid om online, met onze winkelzoeker, een oog- of contactlensonderzoek af te spreken bij de dichtstbijzijnde winkel.

Maak een afspraak