De Manhattan Fall collectie

Laat jezelf zien

Manhattan's aantrekkingskracht is moeilijk te weerstaan. Zoals insecten afgaan op het licht, worden wij aangetrokken door de geluiden, impulsen en dynamiek van deze plek. Manhattan is hét symbool van de American Dream waar mensen hun ambities naleven, terwijl de hele wereld toekijkt.

In het dagelijks leven kan het soms moeilijk zijn om regels te doorbreken en te doen wat je zelf wilt. Met de Manhattan Fall collectie geeft Specsavers u een duwtje in deze richting. De collectie monturen haalt het intellect, maar ook de coole en spontane aspecten van uw persoonlijkheid naar boven.

De collectie bestaat uit een mix van klassieke, op de 70’s geïnspireerde pilotenmodellen en oversized frames in verschillende materialen en metalen. Manhattan Fall helpt u diegene te zijn die u graag wilt zijn.

Ons belangrijkste zintuig

Ons zicht is ons belangrijkste zintuig, bijna 80% van de input van onze zintuigen komt vanuit ons zicht. Een deskundig en regelmatig oogonderzoek door een gediplomeerde opticien is daarom essentieel. Een oogmeting bij Specsavers gaat verder dan alleen het checken van uw sterkte en de gezondheid van uw ogen. Onze opticiens en optometristen hebben altijd een uitgebreid gesprek met de klant. Ze stemmen het oogonderzoek af op uw persoonlijke situatie zodat zij u het juiste advies kunnen geven.

Niet duidelijk zichtbaar?