Lyle & Scott

De collectie van Lyle & Scott
2e bril gratis, vanaf €209

Opgericht in 1874, Lyle & Scott staat bekend om haar betrouwbaarheid en premium kwaliteitsproducten met een sterke aandacht voor details. Vind de verfijnde en toch rauwe Lyle & Scott-look in de collectie bij Specsavers. Als meer dan één paar bij u past, kies dan een tweede paar zonder extra kosten.

Bekijk de gehele collectie Bekijk de 2e bril gratis aanbieding Maak een afspraak
Alloa

ALLOA 11

30718296

Geef je outfit net dat beetje extra met deze karakteristieke retrobril, gemaakt van superdun donker metaal.

Bekijk de details
Tain

TAIN 7

30718401

Voor een gewaagd accent draag je deze bril met pilotenmontuur in diep, karamelbruin schildpadmotief met een cool geometrisch patroon op de pootjes.

Bekijk de details
Farr

FARR 1

30718326

Opvallen zonder felle kleuren: dat doe je met deze nonchalant chique retrobril met een rond montuur van kristalhelder acetaat met subtiele grijze accenten en contrasterende zwarte pootjes.

Bekijk de details
Busby

BUSBY 1

30718319

Klassiek doet het altijd goed! Geef jouw klassieke look een designertwist met dit trendy ronde montuur in donkergroen schildpadmotief en bijpassende kakigroene pootjes. Ook verkrijgbaar met clip-on zonnebril.

Bekijk de details
Foyers

FOYERS 6

30718395

Ga voor nonchalant chic met dit ronde montuur in cool grijsblauw met contrasterende donkere schildpadmotief pootjes en een opvallend zilverkleurig merkdetail in de vorm van een adelaar.

Bekijk de details
Bekijk de gehele collectie Bekijk de 2e bril gratis aanbieding Maak een afspraak