Love moschino

Love Moschino

Love Moschino-merkmonturen.
2 complete brillen vanaf €169

Het iconische merk Moschino komt met het gevarieerde sublabel Love Moschino voor de dynamische moderne jonge vrouw. Stijlvol en speels, onafhankelijk, sexy en grappig. De collectie van Love Moschino speelt met vormen en materialen voor de perfecte balans tussen extravagant en klassiek. Kies nu 2 schitterende designs vanaf slechts €169!

Love Moschino 22 – Burgundy

Love Moschino 22 – Burgundy

SKU 30689688 - €169

De gouden standaard: een voorkant van prachtig dieprood acetaat in combinatie met lila oortips. De goudkleurige metalen neusbrug en pootjes maken dit montuur helemaal af.

Bekijk de details
Love Moschino 19

Love Moschino 19

SKU 30689657 - €169

Laat zien wie je bent met dit zwartglanzende montuur. De hoekige, naar boven gebogen voorkant is zowel modern als vrouwelijk. De verfijnde gouden details op de oortips en de unieke veiligheidsspeld ‘Love’ aan de zijkant geven niet alleen deze bril, maar ook jou een eigen persoonlijkheid

Bekijk de details
Love Moschino 26

Love Moschino 26

SKU 30689749 - €169

Dubbelleven gevangen in een montuur. Chic, professioneel, uitdagend en zonder twijfel stijlvol. Dit zwartglanzende, hoekige montuur is de perfecte keuze voor kantoor, maar de dieprode binnenkant met het subtiele Love Moschino-patroon laat zien dat je klaar bent voor een avondje uit.

Bekijk de details
Love Moschino 23

Love Moschino 23

SKU 30689701 - €169

Laat iedereen zien dat je een hart van goud hebt met dit modieuze marineblauwe montuur met verzonken lenzen en gouden hartjes op de pootjes. Een uitdagend lila luipaardmotief aan de binnenkant weerspiegelt jouw wilde kant.

Bekijk de details