Glazen voor uw levensstijl

Glazen voor uw levensstijl

Stem uw glazen af op uw behoeften

Lees meer

Kies de juiste glazen

We hebben een geweldige selectie glazen ontwikkeld voor uw levensstijl. Of u nou aan het rijden bent, een smartphone gebruikt, veel leest of buiten bent. We hebben de juiste glazen voor u.
 

Super Digital

De SuperDigital glazen hebben een speciale zone dat optimaal zicht geeft aan mensen die veel op hun smartphone kijken. Gebruik van smartphone en tablets hebben namelijk andere visuele eisen dan het lezen op papier. Met de SuperDigital glazen kunt u gemakkelijk switchen tussen kijken op papier, naar de smartphone en veraf kijken door een makkelijkere, natuurlijkere overgang van de sterktes in het glas. 
 

Bekijk alle glazen
Super Digital
Super Drive

Super Drive

Een varifocaal glas dat zeer geschikt is voor autorijden, maar ook geschikt is om daarbuiten gedragen te worden, zowel overdag als 's nachts. Het glas heeft een breder gezichtsveld voor veraf en in het middengebied, waardoor het goed zicht geeft voor zowel voor het kijken rechtuit, op het dashboard, buitenspiegels en op het navigatiesysteem. De glazen zijn standaard voorzien van een UltraClear SuperClean Smart coating die zorgt voor helderder zicht, reductie van schittering en verhoogd contrast. 
 

Bekijk alle glazen

Super Smart

Een geindividuealiseerd enkelvoudig glas dat door de unieke UltraClear SuperClean Smart coating zorgt voor helderder zicht, reductie van schittering en verhoogd contrast. Ideaal voor autorijden, maar kan ook daarbuiten gedragen worden.  
 

Bekijk alle glazen
Super Smart
Near en Far

Near en Far

Deze glazen zijn geoptimaliseerd om aan specifieke levensstijlen te voldoen. Zo kunt u kiezen voor de versie waarbij het leesgedeelte breder is dan een normaal varifocaal glas. Of u kiest voor de versie waarbij de nadruk ligt op comfortabeler zicht voor veraf. Ideaal voor als u vaak buiten bent en een wijder zicht wilt. 

Bekijk alle glazen

Upgrade uw bril

outdoor lifestyle

Voor outdooractiviteiten

uv-bescherming, zonneglazen, meekleurende-en polariserende glazen

driving glazen

Voor autorijden

Meekleurende-en polariserende glazen gecombineerd

digitaal glazen

Voor digitaal

Upgrade uw glazen voor smartphone gebruik

Glazen en opties

Glazen en opties

Lees meer

Glazen en opties

Lees meer
Glas typen

Glas typen

Lees meer

Glas typen

Lees meer

Prijslijst

Gebruik deze gids om inzicht te krijgen in onze prijzen en de voordelen per glas type, zodat u daarmee de perfecte bril voor uw behoefte en voorkeur kunt selecteren.

Lees meer