Karen Millen

Een collectie uitzonderlijke merkmonturen van Karen Millen

"Ontworpen met een compromisloze aandacht voor detail, bevatten onze brillen een stoer gebruik van kleur met uitgesproken Karen Millen elementen, waardoor verschillende stijlen ontstaan die bij vele gezichtsvormen passen. Wij hopen dat u ze met plezier draagt."

Gemma Metheringham
Joint Managing Director, Karen Millen


U kunt twee complete Karen Millen merkmonturen aanschaffen voor slechts €169, inclusief standaard enkelvoudige glazen.

KM 17

KM 17

Met zijn ovale vorm geeft dit kunststof montuur een knipoog naar de retro stijlen van de zestiger jaren. De zijkanten hebben een coole glinsterende kleurkwaliteit. Beschikbaar in mat zwart of bordeaux rood.

KM 23

KM 23

Dit smallere, kleinere montuur kunt u in twee verschillende kleuren krijgen: diep rood met felroze aan de binnenzijde, en aardbruin met aquamarine aan de binnenzijde. De veren hebben strepen van fraaie ingelegde kraaltjes.

KM 12

KM 12

Een prachtig vrouwelijk montuur met een modernere kijk op de retro stijl. The laser-gegraveerde details dragen bij aan de kenmerkende elegante touch van Karen Millen.

KM 19

KM 19

Bedriegelijk conservatief van voren, maar met eigenzinnige metalen riemen als details op de veren. Dit montuur is in twee kleuren verkrijgbaar: flaterend bruin en rustiek rood. 

KM 22

KM 22

Een kunststof voorframe met metalen veren voorzien van een halve cirkel patroon in reliëf. Dit montuur is beschikbaar in twee kleuren - zwart met roze/oranje, en roze met paars.

KM 15

KM 15

Een fraai simpel montuur met metalen voorkant, parelmoeren kunsstof veren en chique, subtiele branding. Deze stijlvolle bril is er in twee kleuren - klassiek zwart en flatterend bruin.