Ivana Helsinki

Nieuwe collectie van Ivana Helsinki
2e bril gratis, vanaf €199

Ivana Helsinki staat bekend om hun tijdloze creaties op uiteenlopend vlak; van jurken en gebreide artikelen tot voeding, kunst en films. Het label verkent voortdurend nieuwe mogelijkheden, en één daarvan is het ontwerpen van exclusieve merkmonturen voor Specsavers.

In de ontwerpen combineert Ivana Helsinki de casual Scandinavische stijl met klassieke kenmerken. Zo ook in deze nieuwe collectie monturen waarin de voor Ivana Helsinki kenmerkende kwaliteit, individualiteit en schoonheid de boventoon voeren. Vind de juiste bril bij uw look en varieer per seizoen.

Beryl 1

SKU 30706552

Iedere dag een bijzondere look. De aan de binnenkant doorlopende kunststof bovenkant is afgewerkt met een vleugje blauw. De combinatie van kunststof en metaal geeft het montuur een lichte uitstraling.

Bekijk de details
Bernice 1

Bernice 1

SKU 30718418

Een rond montuur met een eigentijds element aan de bovenkant. De binnenkant van het montuur is verrassend afgewerkt met blauw mozaïek. Een uitstekende bril voor de moderne hippie.

Bekijk de details
Bernice 5

Bernice 5

SKU 30706538

Welkom terug in de 70’er jaren: deze monturen roepen nostalgische herinneringen op. Uitgevoerd in een combinatie van goud- en karamelkleur.

Bekijk de details
Isa 1

Isa 1

SKU 30718449

Een klassiek kunststof montuur voor de vrouw die van kleur houdt. Klassiek blauw laat zich moeiteloos met kleding combineren.

Bekijk de details