Wibi Soerjadi – Ambassadeur Specsavers Audiciens

Online huiskamerconcert
Wibi Soerjadi
"Niets is zo mooi als je passie te mogen beleven met een optimaal gehoor"

Wibi Soerjadi en Specsavers presenteren online huiskamerconcert

In deze bijzondere tijd is Specsavers er voor u als u ons nodig heeft. Voor urgente oog- en hoorzorg kunt u nog steeds in onze winkels terecht. Daarnaast bieden we uw zintuigen juist nu digitaal afleiding en muzikale ontspanning. Want muziek verbindt en geeft hoop. Geniet dan ook hier van een online kort pianoconcert. Hierin brengt Wibi Soerjadi bekende filmmuziek ten gehore, waaraan hij zijn eigen invulling geeft.

Wij wensen u veel gezondheid de komende periode en kijken uit naar het moment waarop wij u weer in onze winkels mogen verwelkomen.

De naam Wibi Soerjadi is in Nederland onlosmakelijk verbonden met de piano. Al ruim 30 jaar is deze enthousiaste concertpianist te vinden op Nederlandse en buitenlandse podia en al even bekend is hij door zijn eigen composities die hij schrijft voor diverse gelegenheden. Een kleurrijk pianist die met zijn extroverte persoonlijkheid en aansprekende vertolkingen een groot publiek rond zich heeft vergaard. Het is dan niet voor niets dat Specsavers Wibi Soerjadi heeft benaderd als ambassadeur voor haar hoorzorg.

Gehoorproblemen

In 2009 kreeg Wibi Soerjadi gehoorproblemen en werd er acuut idiopatisch perceptief gehoorverlies (IPPG) geconstateerd, een aandoening van het binnenoor. Als gevolg hiervan was hij gedurende enkele maanden niet in staat om concerten te geven. “Als componist is mijn gehoor mijn belangrijkste instrument. Toen ik tien jaar geleden met plotselinge doofheid werd geconfronteerd door een aantasting van mijn gehoorzenuw, dacht ik dat ik mijn grootste passie nooit meer goed zou kunnen beoefenen. Ik hoorde namelijk steeds de verkeerde noten. Ik heb mijn hersenen gestimuleerd door te blijven spelen en na veel tijd en moeite kwam alles gelukkig weer terug. Het is nog altijd onduidelijk waar mijn doofheid vandaan kwam, waardoor ik voorzichtig met mijn gehoor blijf omgaan.”

Wilt u weten hoe het met uw gehoor gesteld is?

Test gratis en vrijblijvend uw gehoor


Samenwerking met Specsavers Audiciens

Deze ervaring neemt Wibi graag mee in zijn ambassadeurschap met Specsavers. “We gaan heel Nederland bewust maken van het belang van een goed gehoor. Een onderwerp dat mij aan het hart ligt, omdat ik zelf van dichtbij heb meegemaakt welke impact een slecht gehoor heeft gehad op het dagelijks leven en het uitvoeren van mijn passie. Want niets is zo mooi als je passie te mogen beleven met een optimaal gehoor.” Samen met Wibi Soerjadi wil Specsavers op een toegankelijke manier aandacht vragen voor het belang van een goed gehoor en de emotionele drempel van een hoortoestel verlagen”, aldus Remko Berkel, directeur van Specsavers Nederland.

De nieuwe commercial

De nieuwe passie commercial waarin Wibi Soerjadi zelf de hoofdrol speelt, zien we hem opgroeien van een tiener tot virtuoos pianist. Voor deze nieuwe commercial heeft Wibi zelf de muziek gecomponeerd. De naam van dit muziekstuk is “Specsavers Prelude”.

Beleef de passie van Wibi Soerjadi!

Wilt u ook graag één van Wibi Soerjadi’s concerten bezoeken?

Bestel dan nu uw kaarten