Verzekering hoortoestel

Zorgeloos Verzekerd

Met dekking voor verlies, schade & diefstal

Gefeliciteerd met uw nieuwe hoortoestellen. Wij hopen dat uw vernieuwde gehoor u veel plezier geeft. Om uw hoortoestellen te beschermen tegen verlies, onherstelbare schade of diefstal, kunt u bij Specsavers ook een verzekering van AIG afsluiten voor uw hoortoestellen. Hiervoor betaalt u slechts eenmalig € 120. Voor dit bedrag zijn uw beide hoortoestellen gedekt voor verlies, schade en diefstal. U bent voor maar liefst 5 jaar verzekerd.

Kenmerken van deze verzekering

  • Dekking voor verlies, onherstelbare schade en diefstal
  • Geldig voor een periode van 5 jaar
  • U betaalt hiervoor bij de aanschaf van uw hoortoestellen eenmalig een bedrag van € 120
  • U kunt eenmaal in deze periode claimen
  • U heeft een eigen risico van € 100
  • Verzekering kan alleen worden afgesloten bij Specsavers tijdens de aanschaf van uw hoortoestellen binnen één van de categorieën die uw zorgverzekeraar vergoedt

Hoe kan ik deze verzekering afsluiten?

U kunt deze verzekering afsluiten binnen 30 dagen na aanschaf van uw hoortoestellen. Neem hiervoor contact op met uw audicien. Deze regelt alles voor u in de Specsavers-winkel. Na het afsluiten van de verzekering heeft u trouwens nog 14 dagen bedenktijd.

Wat als ik een claim wil indienen?

Als u een claim wil indienen, kan dat via de Specsavers audicien waar u uw hoortoestel(len) heeft gekocht. Hij zorgt verder voor de administratieve afhandeling.

Kosten

Eenmalig € 120

Voor een volledige omschrijving van de verzekeringsdekking en uitsluitingen verwijzen wij naar de toepasselijke verzekeringsvoorwaarden en het informatiedocument.