Sociaal isolement

Sociaal isolement

Uw gehoor is belangrijk en goed horen kan het levensgeluk vergroten. Ruim 1,6 miljoen Nederlanders kampen met serieuze gehoorproblemen en dit kan ingrijpende gevolgen hebben op het sociale leven.
Veel slechthorenden mijden feestjes en sociale aangelegenheden uit angst om uit de toon te vallen.

Gehoorschade blokkeert communicatie, een wezenskenmerk van de mens. Slechthorenden belanden daardoor vaak in een isolement. De één mijdt feestjes, omdat hij in het geroezemoes de snelle grappen niet kan volgen. Een ander vertoont zich niet meer in het verkeer, omdat hij het verkeerslawaai niet meer hoort.

Uitstel bezoek audicien

Toch wordt een bezoek aan de audicien gemakkelijk uitgesteld en de aanschaf van een hoortoestel al helemaal. Slechts 33% van de mensen met gehoorproblemen draagt een hoortoestel, terwijl 64% aangeeft dat zij dankzij hun hoortoestel meer van het leven genieten.

Maak een afspraak

Zorg goed voor uw gehoor en kom langs in een van onze winkels. In slechts 3 minuten doen we een gehoorcheck of een gratis en vrijblijvende gehoortest door een gediplomeerde audicien.

Gratis en vrijblijvende hoortest

Video Otoscopie

Nieuw: met Video Otoscopie kunnen we tijdens een hoortest ook haarfijn onderzoeken hoe uw gehoorgang en trommelvlies eruit zien. Samen zorgen we ervoor dat u de hooroplossing vindt die bij u past.

Bekijk onze aanbieding