Specsavers garandeert dat uw hoortoestellen altijd volledig op maat worden afgesteld, rekening houdend met uw wensen, persoonlijke leefomstandigheden en behoeften. Daardoor is uw hoortoestel uniek en levert het voor u de beste gehoorverbetering. Maar wat betekent een 'op maat hoortoestel' precies? Dat zullen we u duidelijk uitleggen o.b.v. het 'Op maat 4 stappenplan' van Specsavers.

 

Stap 2: bepalen van het juiste type hoortoestel

Vervolgens bekijken we samen met u wat voor u het juiste type hoortoestel is. Komt u bijvoorbeeld in aanmerking voor een 'onzichtbaar' hoortoestel dat volledig in uw oor past of is het beter om een hoortoestel (in een gekozen kleur) achter uw oor te dragen? Denkt u aan het milieu en uw portemonnee dan kan het fijner zijn om voor een oplaadbaar hoortoestel te kiezen.

 

Stap 4: Altijd 5 jaar gratis nazorg

En voilà, u heeft een perfect op maat gemaakt hoortoestel! En omdat u maar liefst 5 jaar gratis garantie en nazorg krijgt, zullen we het hoortoestel bij een verandering van uw gehoor of een wijziging van uw persoonlijke situatie wederom voor u aanpassen. Dat bedoelen we bij Specsavers dus met een 'op maat gemaakt hoortoestel!'

Kom langs in de winkel voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak. Met meer dan 140 winkels, is er altijd een Specsavers bij u in de buurt!