Specsavers nazorg

100% tevreden met uw hoortoestel

Uw gehoor is belangrijk voor ons. Niet alleen wanneer u voor Specsavers hoorzorg kiest, maar alle daaropvolgende jaren dat u het hoortoestel draagt. Daarom rekent u altijd op maar liefst 5 jaar nazorg!

5 jaar nazorg

Bij Specsavers vinden we dat u 5 jaar nazorg verdient. De gemiddelde levensduur van een hoortoestel is namelijk ook 5 jaar. Daardoor kunt u bij ons voor de volledige levensduur van uw hoortoestel terecht voor de hoorzorg die u nodig heeft – helemaal gratis.

Daarnaast krijgt u trouwens ook gratis 5 jaar garantie op de hoortoestellen en de eerste 12 batterijen. En tenslotte vervangen we gratis uw oorstukjes voor een periode van 5 jaar.

Heeft u een afspraak nodig?

Ervaart u problemen met uw hoortoestel of heeft u vragen over het gebruik van uw hoortoestel? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Voor uitgebreide vragen over bijvoorbeeld het bijstellen van uw hoortoestellen maak dan een afspraak. Het kan voorkomen dat uw vraag meer tijd en expertise vraagt, belt u dan even van tevoren.

Maak een afspraak

Een afspraak met uw audicien

Merkt u veranderingen in uw gehoorvermogen binnen de eerste 5 jaar dat u het hoortoestel draagt? U kunt altijd een afspraak maken om het te laten controleren in een van onze winkels. Uw hoortoestel wordt dan opnieuw aangepast aan de gewijzigde omstandigheden.

Maak een afspraak

Specsavers garantie

Doorgaans heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten. Om ervoor te zorgen dat u de volledige levensduur van uw hoortoestel probleemloos kunt genieten, doet Specsavers daar nog 3 jaar bovenop!

Lees meer over onze garantie

Wist u dat Specsavers de op één na grootste op de hoormarkt is?

Dankzij onze tevreden klanten worden we het meest aan anderen geadviseerd

Lees onze klantbeoordelingen
Jan Welagen

klant bij Specsavers Leeuwarden

“De hoortoestellen overtreffen
mijn verwachtingen”

“Audicien Henny Holwerda van Specsavers deed eerst een uitgebreide hoortest bij me. Gezien mijn gehoorverlies raadde ze me speciale oorstukken voor in mijn oorschelp aan. Ik vond ze perfect zitten, maar Henny was niet tevreden en heeft ze teruggestuurd naar de fabriek.

Bij Specsavers denken ze niet alleen mee over financiën, maar zetten ze ook alles op alles om zo veel mogelijk ongemakken door gehoorverlies te verhelpen. Ik vind dat ze ongelooflijk betrokken zijn bij hun klanten en ik vertel dat graag aan iedereen in mijn omgeving. De hoortoestellen die ik nu heb overtreffen mijn verwachtingen en als er iets bijgesteld moet worden, loop ik gewoon even binnen!”