Specsavers nazorg

100% tevreden met uw hoortoestel

Uw gehoor is belangrijk voor ons. Niet alleen wanneer u voor Specsavers hoorzorg kiest, maar alle daaropvolgende jaren dat u het hoortoestel draagt. Daarom rekent u altijd op maar liefst 5 jaar nazorg!

Geen 6 maar 60 maanden!

De minimale periode dat u volgens Zorgverzekeraars Nederland recht op nazorg heeft, is slechts 6 maanden. Bij Specsavers vinden we dat u meer verdient, de gemiddelde levensduur van een hoortoestel is namelijk 5 jaar.

Daarom kunt u bij ons voor de volledige levensduur van uw hoortoestel terecht voor de hoorzorg die u nodig heeft – helemaal gratis. Bovenop de garantie krijgt u daarom de eerste 12 batterijen van ons cadeau. Het vervangen van oorstukjes is zelfs de volledige 5 jaar gratis.

Kom naar het inloopspreekuur

Heeft u de afgelopen periode problemen ervaren met uw hoortoestel? Of heeft u vragen over het gebruik van uw hoortoestel? Dan bent u van harte welkom op het inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kunnen de meest voorkomende vragen en klachten worden opgelost. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor het controleren of schoonmaken van uw hoortoestel. Het kan voorkomen dat uw vraag meer tijd en expertise vraagt dan tijdens het inloopspreekuur geboden kan worden. In dat geval wordt alsnog een afspraak met u ingepland.

Zoek uw winkel

Een afspraak met uw audicien

Merkt u veranderingen in uw gehoorvermogen binnen de eerste 5 jaar dat u het hoortoestel draagt? U kunt altijd een afspraak maken om het te laten controleren in een van onze winkels. Uw hoortoestel wordt dan opnieuw aangepast aan de gewijzigde omstandigheden.

Maak een afspraak

Specsavers garantie

Doorgaans heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten. Om ervoor te zorgen dat u de volledige levensduur van uw hoortoestel probleemloos kunt genieten, doet Specsavers daar nog 3 jaar bovenop!

Lees meer over onze garantie

Wist u dat Specsavers de op één na grootste op de hoormarkt is?

Dankzij onze tevreden klanten worden we het meest aan anderen geadviseerd

Lees onze klantbeoordelingen
Jan Welagen

klant bij Specsavers Leeuwarden

“De hoortoestellen overtreffen
mijn verwachtingen”

“Audicien Henny Holwerda van Specsavers deed eerst een uitgebreide hoortest bij me. Gezien mijn gehoorverlies raadde ze me speciale oorstukken voor in mijn oorschelp aan. Ik vond ze perfect zitten, maar Henny was niet tevreden en heeft ze teruggestuurd naar de fabriek.

Bij Specsavers denken ze niet alleen mee over financiën, maar zetten ze ook alles op alles om zo veel mogelijk ongemakken door gehoorverlies te verhelpen. Ik vind dat ze ongelooflijk betrokken zijn bij hun klanten en ik vertel dat graag aan iedereen in mijn omgeving. De hoortoestellen die ik nu heb overtreffen mijn verwachtingen en als er iets bijgesteld moet worden, loop ik gewoon even binnen!”