Onze innovatieve hoortoestellen

Een hoortoestel zonder bijbetaling, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent

De aandacht die u voor uw passie heeft, hebben wij voor uw gehoor. Daarom zijn alle digitale hoortoestellen van Specsavers volgens de nieuwste technologie ontwikkeld. Bovendien zijn ze goedgekeurd door alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Innovaties

Bij Specsavers houden we alle innovaties in de branche nauwlettend in de gaten en kunnen we snel inspelen op de meest actuele ontwikkelingen. Doordat we samenwerken met marktleiders op het gebied van hoortechnologie, kunnen we u altijd de nieuwste oplossingen bieden. Onze audiciens laten u graag alle mogelijkheden en type hoortoestellen zien om samen tot de beste keuze van uw hoortoestel te komen. Hieronder een selectie van enkele functionaliteiten van onze hoortoestellen*

Luisterprogramma's

U kunt zelf een luisterprogramma selecteren voor de specifieke situatie waarin u zich bevindt, zoals bijvoorbeeld in een concertzaal, op een verjaardag of in een restaurant.

Bluetooth

Uw hoortoestel kan hiermee o.a. verbinding maken met een telefoon en tv. Hierdoor kunt u het geluid van de tv of telefoon beluisteren via uw hoortoestel.

Windreductie

Windreductie vermindert het nare geluid van een fluitende wind.

Spraakverbetering

Deze functie analyseert geluidsignalen en vermindert achtergrondgeluid om de spraak te maximaliseren.

Automatische programma's

Met deze programma’s schakelt uw hoortoestel zichzelf automatisch over naar de instellingen van de juiste luisteromgeving.

Synchronisatie

Hoortoestellen werken draadloos samen zodat ze altijd goed uitgebalanceerd zijn en geluid optimaal kunnen lokaliseren

Luisterprogramma's

Hiermee kunt u optimaal van muziek genieten met gepersonaliseerde muziekprogramma instellingen.

* De functionaliteiten kunnen verschillen afhankelijk van het hoortoestel dat u nodig heeft.

Afspraak met een audicien

Bij Specsavers wordt u enkel geholpen door volledig gediplomeerde en StAr-geregistreerd audiciens. Maak een afspraak bij één van onze winkels!

Maak een afspraak

Kom langs voor een hoortest

Bij Specsavers weten we hoe essentieel een goed gehoor is. Onze uitgebreide gehoortesten zijn daarom altijd gratis en geheel vrijblijvend!

Doe de hoortest